Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho brøt presseboikotten

Etter at Sampdoria banket Inter.

TAPTE: Inter og Jose Mourinho tapte mot Sampdoria i dag. Foto: REUTERS/Paolo Bona/Scanpix
TAPTE: Inter og Jose Mourinho tapte mot Sampdoria i dag. Foto: REUTERS/Paolo Bona/Scanpix Vis mer

||| Sampdoria fortsetter å imponere i den italienske serien. Giampaolo Pazzini sørget for at Inter gikk på sitt første tap for sesongen. Etter kampen snakket José Mourinho med pressen igjen.

18 minutter før full tid hogg Pazzini til med høyrefoten og sørget for at Sampdoria knep de tre poengene i lørdagens møte på Luigi Ferraris i Genova.

Den unge backen Santon må ta en del skyld for Inters baklengsmål. Han gled, og Daniele Mannini kunne legge ballen inn til Pazzini.

Inter jaget for utligning, men José Mourinhos menn maktet ikke å score. Dermed gikk Milano-laget på sitt første serietap i høst.

Lei kritiske spørsmål

Mourinho hadde ikke snakket med mediene på seks dager. Portugiseren er lei kritiske spørsmål, men brøt sin egen boikott etter lørdagens tap.

- Jeg fortsetter ikke presseboikotten fordi klubben har bedt meg om å snakke med dere som følge av avtalene med dere, sa Mourinho.

- Dersom det var opp til meg, ville stillheten fortsatt, la portugiseren til.

Han forklarte tapet med skadene på Thiago Motta og Wesley Sneijder. Da Mourinho fikk spørsmål om valg av formasjon mot Sampdoria, lød svaret slik:

- Det er jeg som er trener, det er jeg som bestemmer og jeg trenger ikke forklare noen ting, sa Mourinho.

Sampdoria har vunnet fem av sine seks kamper så langt og klatret til topps på Serie A-tabellen med 15 poeng. Inter på annenplass har 13.

Juventus, også 13 poeng, kan overta ledelsen med seier mot Bologna søndag.

Jovetic straffet Livorno
13 poeng har også Fiorentina etter kveldens kamp mot Livorno. Det gir heng i gullkampen. Livorno ligger nest sist i Serie A med bare to poeng.

Et straffespark fra stortalentet Stevan Jovetic sørget for at Fiorentina vant Toscana-derbyet 1-0.

19-åringen fra Titograd i Montenegro scoret matchens eneste mål på straffespark et kvarter før slutt etter at Alberto Gilardino var blitt felt.

Livorno jaget utligning, men Viola holdt unna selv om kapteinen Dario Dainelli ble utvist noen minutter før slutt etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort for kvelden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling