Mourinho delte ut huskelapper da seieren skulle trygges

Sleit seg til tre poeng mot Mallorca.

(Dagbladet): Mallorca - Real Madrid 1-2

Mallorca ledet halvveis og Real Madrid slet voldsomt med å skapte muligheter på ONO Estadi, men scoringer i den andre omgangen av Gonzalo Higuain og Jose Callejon sørget for tre poeng til ligalederne.

Mallorca tok ledelsen etter Temed Hamad headet inn Gonzalo Castros strålende innlegg, seks minutter før pause.

Real Madrid trillet ball, og Jose Mourinho kastet innpå hele sitt angrepsarsenal i jakt på scoring etter hvilen. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gonzalo Higuain, Kaka, Mesut Özil og Jose Callejon var alle på banen i det kampen var 55 minutter gammel.

Men de store mulighetene uteble, og Mallorca gikk isteden opp til 2-0, trodde de.

Feilaktig annulert En Mallorca-spiller ble nemlig spilt alene med Iker Casillas, og satt ballen kontrollert i mål. Dommeren annulerte imidlertid målet på grunn av offside. Reprisene viste at Mallorca-spilleren var minst en meter onside.

- Helt uforståelig. Han starter på egen banehalvdel, og er i tillegg på riktig side av Sergio Ramos, sa Canal+-ekspert Petter Veland i kanalens studio etter kampen.

Det skal nevnes at like i forkant av det annulerte målet, ble Real Madrid snytt for et soleklart straffespark.

Like etter de to kontroversielle situasjonene fant Mesut Özil med en smart stikker til Higuain.

Callejon-scoring Argentineren var som vanlig iskald alene med keeper, og satte inn utligningen. Og da sank oddsen betraktelig på Real Madrid seier; De helhvite har nemlig vunnet sine siste 35 La Liga-kamper der Higuain har scoret.

Og riktig nok:

Seks minutter før full tid fikk Jose Callejon all verdens tid og rennefart til å sette ballen i mål fra 16 meter etter at Mallorca-keeperen først måtte gi retur på forsøk fra Benzema og Higuain.

Jose Mourinho kommanderte flere spillere bort til benken etter scoringen, og ga dem små lapper med arbeidsoppgaver i sluttminuttene.

- Jeg hadde skrevet en lapp i tilfelle vi scoret det andre målet. Vi risikerte mye, og på papiret skrev jeg at Benzema skulle gå ned på høyreback, sa Mourinho etter ka

Med hjelp av lappene eller ikke, Real Madrid holdt unna i sluttminuttene og tok med det sin 15 trepoenger for sesongen.