Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho drar hjem til syk far

Tøft på flere fronter.

UNDER PRESS:  Chelsea-manager José Mourinho. Foto: NTB Scanpix
UNDER PRESS: Chelsea-manager José Mourinho. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): José Mourinho (52) får et avbrekk fra krisa i Chelsea når han i dag reiser til Portugal. I hjemlandet handler mandagen om én ting - å besøke faren José Manuel Mourinho Felix. For fem måneder siden gikk han gjennom en operasjon etter hjerneblødning, skriver The Guardian.

Jobben som manager i kriserammede Chelsea har gjort det vanskelig for Mourinho å besøke faren. Men nå er det landslagspause, noe som gir åpning for å gjøre andre ting.

Faren - José Manuel Mourinho Felix - fylte 77 år 17. juni. Han har en fortid som spiller og trener i flere portugisiske klubber, men sliter med helsa. Dette preger Mourinho, som nå slåss på flere fronter.

Åtte runder ut i Premier League-sesongen ligger Chelsea på en katastrofal 16. plass. Lørdag ble det tap igjen, 1-3 for Southampton. I et intervju etterpå holdt Mourinho en monolog på over sju minutter om tingenes tilstand. Enetalen fikk omgivelsene til å gispe.

Han erkjente at det er for langt opp til gullet, men at en topp fire-plassering fortsatt er innen rekkevidde. Sannheten er likevel at ingen lag i Premier League-historien har klart en topp fire-plassering med åtte poeng etter åtte kamper.

Chelsea møter Aston Villa etter landslagspausen. Skulle det bli tap der også, vil det blåse opp til ny storm rundt Mourinho.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!