Mourinho elsker straffen fra UEFA

- Jeg ser på den som en medalje.

TAR STRAFFEN MED ET SMIL: José Mourinho mener straffen fra UEFA vitner om misunnelse. Foto: (AP Photo/Alberto Pellaschiar)
TAR STRAFFEN MED ET SMIL: José Mourinho mener straffen fra UEFA vitner om misunnelse. Foto: (AP Photo/Alberto Pellaschiar) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): José Mourinho ble straffet med bot og utestengelse etter de parodiske utvisningene Real Madrid pådro seg med vilje mot Ajax.

Reaksjonen fra UEFA kunne likevel oppfattes mer symbolsk enn streng, ettersom den siste gruppespillkampen mot Auxerre er ubetydelig og boten på 330 000 kroner sannsynligvis dekkes av Real Madrid.

Mourinho lar det skinne gjennom at han synes straffen er latterlig - men han velger å ta den som en kompliment.

- Jeg ser på denne straffen som en medalje. Jeg kommer ikke til å forandre meg. Det er lenge siden bestemoren min døde, men jeg husker hva hun fortalte meg som liten: «Hvis de er misunnelige på deg, skal du være glad». Det er det som har skjedd nå, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

Portugiseren er kjent som mester når det kommer til å tøye regelverket. Og selv om han neppe brøt noen formelle regler mot Ajax heller, mente UEFA han hadde opptrådt så usportslig at de så seg nødt til å reagere.

Mourinho mener UEFA driver med grov forskjellsbehandling. Men sier det med sedvanlig sarkasme, samtidig som han omtaler seg selv i tredjeperson, slik en ekte «Special One» gjør det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer