Mourinho er ikke redd for sparken

- Jeg blir millionær og får en ny jobb et par måneder seinere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Champions League direkte på live.dagbladet.no klokka 20.45 i kveld.

Kveldens Champions League-kamper

• Chelsea – Porto (1-1 fra første kamp)

• Liverpool – Barcelona  (2-1)

• Lyon – Roma (0-0)

• Valencia – Inter (2-2)

• Følg kampene direkte på live.dagbladet.no

(Dagbladet.no): Chelsea har ikke vært like suverene i år som de to foregående sesongene. I forkant av kveldens returmøte med Jose Mourinhos gamleklubb Porto, mener likevel portugiseren at spillene fortjener mer ære enn de får nå.

- Å være hvor vi er i Champions League etter å ha kommet gjennom en veldig vanskelig gruppe mens vi har vært uten Petr Cech og John Terry halve sesongen og Joe Cole hele sesongen, gjør at vi foetjener masse skryt, sier han ifølge Uefa.com.

- Dette laget fortjener å vinne mer. Min motivasjon er at ved spillerne skal ha vunnet et nytt trofé innen sesongslutt, sier manageren.

- Blir millionær

Og om det ikke skulle gå hele veien til topps, er han uansett ikke bekymret for sin egen framtid.

- Jeg føler ikke noe press på meg for å vinne noe annet denne sesongen. Hvis klubben velger å sparke meg på grunn av svake resultater er det en del av spillet, sier han ifølge Daily Mirror.

Og han minner om at det vil koste klubben dyrt å kvitte seg med ham. Og selv om han nok kunne henge høyt i fallskjermen lenge, er han også trygg på at jobbutsiktene vil være gode.

<strong><b>IKKE REDD:</strong></b> Jose Mourinho ser plaget ut av det Frank Lampard forteller ham og Andrej Sjevtsjenko. Men sparken er ikke Chelsea-manageren redd for. Foto: Reuters/Scanpix
IKKE REDD: Jose Mourinho ser plaget ut av det Frank Lampard forteller ham og Andrej Sjevtsjenko. Men sparken er ikke Chelsea-manageren redd for. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

- Hvis det skjer blir jeg millionær, og jeg vil få en ny klubb et par måneder seinere, sier portugiseren.

- Abramovitsj fortsatt sur

I tillegg har det blitt skrevet og sagt mye om den påståtte krangelen mellom manager Jose Mourinho og eier Roman Abramovitsj i engelsk media.

I midten av februar ble det varslet et fredsmøte mellom de to, og noen dager seinere gikk klubbstyret ut og erklærte sin kjærlighet til manageren.

The Sun hevder imidlertid i dag at Abramovitsj på nytt har forsøkt å hente israelske Avram Grant som assistenttrener, Portsmouths fotballdirektør, som skal ha vært en del av stridens kjerne.

- Roman er fortsatt forbanna på Jose og vet ikke om han (Mourinho) kommer til å være manager neste sesong, sier «en kilde nær Abramovitsj» til avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer