- Mourinho er klar til å åpne lommeboka for å sikre seg Diego Costa til Chelsea

Fernando Torres kan gå andre veien.

(Dagbladet): José Mourinho og Chelsea skal være villige til å punge ut 319 millioner kroner for Diego Costa. Atletico Madrid-spissen har en utkjøpsklausul tilsvarende nettopp den summen (32 millioner pund).

Ifølge Telegraph skal Mourinho også være beredt til å tilby den brasilianskfødte spanjolen 1,8 millioner kroner i uka, like mye som blåtrøyenes best betale spiller Eden Hazard tjener.

Courtois-møter Atletico-trener Diego Simeone innrømmer at Chelsea er svært interesserte, og sier han har forståelse for at spissen kan være interessert i å flytte til den britiske hovedstaden.

- Det kommer an på hva han (Costa) tror er best for framtida si. Vi har veit at Chelsea har enorme, økonomiske muskler. Hvis Costa vil leve av fotballen resten av sitt liv, har jeg ikke noe problemer med å la ham dra. Det var det samme da Radamel Falcao forlot klubben - hvordan kunne jeg be ham om å ikke dra til Monaco, sier Simeone ifølge Telegraph.

Representanter fra Atletico Madrid og Chelsea skal møtes denne uka. Utgangspunktet er at samtalene skal handle om den høyreiste, belgiske målvakten Thibaut Courtois, og hvorvidt han kan møte sin egen klubb i Champions League eller ikke.

Torres-retur? Det virker imidlertid opplagt at også Costa kan bli et tema under disse møtene.

Samtidig kan også en tidligere Atletico-helt plutselig bli nevnt som et overgangsprospekt.

Fernando Torres er nemlig hjertelig velkommen tilbake til Spania.

- Fernando er alltid med oss. Jeg har utvekslet noen meldinger med ham. Han er glad på vegne av Atletico, og situasjonen vi befinner oss i. Selvsagt ville han elsket å komme tilbake til klubben han vokste opp i og hvor han var lykkelig, sier Simeone.

Også Inter skal være interesserte i å prøve seg på «El Niño», som i utgangspunktet har kontrakt med Chelsea fram til sommeren 2016.