Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Manchester United i Premier League:

Mourinho er lei: - Vi er ikke gode eller sterke nok

Forfølges av uavgjort-kamper.

Jose Mourinho manager of Manchester United doesn't look impressed during the English Premier League match at Old Trafford Stadium, Manchester. Picture date: April 4th 2017. Pic credit should read: Simon Bellis/Sportimage via PA Images
Jose Mourinho manager of Manchester United doesn't look impressed during the English Premier League match at Old Trafford Stadium, Manchester. Picture date: April 4th 2017. Pic credit should read: Simon Bellis/Sportimage via PA Images Vis mer

Manchester United-manager José Mourinho har sett seg lei på at laget altfor ofte kun tar ett poeng framfor tre i kampene i Premier League.

20 kamper i strekk som ubeseiret i Premier League høres ut som et topplag, men Manchester United ligger på sjetteplass, mye takket være hele 12 uavgjortkamper denne sesongen. Laget har ikke tapt en seriekamp på rundt et halvt år, men Mourinho er ikke fornøyd med at laget til stadighet kun får med seg ett poeng fra kampene.

– Ti uavgjortkamper på ti forsøk gir ti poeng. Fem seire og fem tap på ti kamper gir 15 poeng, sa Mourinho retorisk.

Manchester United har kun tapt tre kamper denne sesongen. Til gjengjeld har laget vunnet 14 kamper, mens hele 12 seriekamper denne sesongen har endt med uavgjort og ett poeng. Derfor er laget hele 18 poeng bak serieleder Chelsea.

Til tross for at Zlatan Ibrahimovic ankom klubben før sesongen, er laget med sine 43 mål totalt det færrestscorende laget blant topp seks. Ibrahimovic har notert seg for 16 mål denne sesongen.

– Vi er ikke gode eller sterke nok fordi vi ikke vinner og vi er ikke gode eller sterke nok til å score de målene vi burde, fortalte Mourinho og la til at det har blitt et gjentakende problem at motstanderlagets keeper ofte blir skutt god.

– Vi gir motstanderens målvakt muligheten til å bli kampens spiller.

(NTB)