Mourinho er lei av å bli rundlurt

Vil heller spille med 55-åring.

(Dagbladet.no): Chelsea mistet to poeng i tetstriden med 0-0 og sjansesløsing mot Aston Villa i går kveld.

Etter matchen var manager Jose Mourinho ikke så voldsomt skuffet over det ene poenget. Han er mer opprørt over klubber som vil utnytte Chelseas prekære behov for nye spillere.

Idiotpenger

Portugiseren sier han vil heller bruke sin assistent Baltemar Brito (55) på banen enn å betale overpris for nye spillere.

Han sammenlikner situasjonen med at noen krever 12 millioner kroner for en Aston Martin med listepris på tre.

- Folk tror vi er dumme, bare fordi noen lukter at Chelsea trenger en midstopper. Sånn som det engelske markedet er foretrekker jeg å spille med Brito framfor å betale idiotpenger, sier Mourinho.

Skademarerittet hans er på vei bort, i går kveld påsto han at nyopererte John Terry er tilbake i spill neste helg. Dessuten tror Mourinho at både Peter Cech og Arjen Robben spiller mot Liverpool om to uker.

United-sløsing?

NEI, JEG BETALER IKKE 200 MILL: Jose Mourinho gir managerkollega Martin O\'Neill en klem etter 0-0 mot Aston Villa i går kveld. Det resultatet var portugiseren fornøyd med. Foto: Scanpix/Ap
NEI, JEG BETALER IKKE 200 MILL: Jose Mourinho gir managerkollega Martin O\'Neill en klem etter 0-0 mot Aston Villa i går kveld. Det resultatet var portugiseren fornøyd med. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Det er nok til at Mourinho føler seg ovenpå, i forhold til Manchester United. Det får så være at United har en ledelse på seks poeng.

- Med tanke på problemene Chelsea har hatt, burde Manchester United ledet med 10, 12 eller 14 poeng på oss. Jeg er glad for å være seks poeng bak. Seks poeng er ingenting, sier Mourinho til nyhetsbyrået PA.

Før han fortsetter refsen av de røde fra Manchester.

- Min mening er at Manchester United ikke har benyttet sjansen sin mens vi har vært dårlige. De kunne ha gjort det mye bedre.

Han påpeker at United har mistet fem poeng på de fem siste kampene.

- Nå ser vi fram mot andre halvdel av sesongen. Vi får folk tilbake kjapt, sier Mourinho.

Mourinho er lei av å bli rundlurt
BRUKER HELLER BRITO: Her er Jose Mourinho med sin assistent Baltemar Brito. 55-åringen er tidligere forsvarer.