Mourinho etter cupbomba: - Frustrert er feil ord nå. Flaut er passende

Røk mot tredjenivå-lag.

UTE: Chelsea og Jose Mourinho er ute av FA-cupen etter en skrell mot League One-laget Bradford. Foto: REUTERS/Rebecca Naden
UTE: Chelsea og Jose Mourinho er ute av FA-cupen etter en skrell mot League One-laget Bradford. Foto: REUTERS/Rebecca Naden Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Chelsea - Bradford 2-4

(Dagbladet): I ettermiddag ble vi vitne til flere skreller i den engelske FA-cupen. Både Manchester City og Tottenham ble slått ut, men den største av dem var at Chelsea røk ut etter å ha tapt 2-4 mot et League One-lag.

Fredag uttalte Chelsea-manager Jose Mourinho at det ville være en skam dersom Chelsea røk ut mot tredjenivå-laget Bradford. Når de gjorde nettopp det, sparte ikke sitatmaskinen på kruttet.

- Hva som skjedde? Det er fotball, og det er vakkert. Jeg gjentar et ord jeg brukte før denne kampen: Det er en skam for et så stort lag å tape for et slikt lag. Vi må skamme oss, både jeg og spillerne.

- Frustrert er ikke riktig ord nå. Flaut vil være mer passende.

Snudde 2-0 til 2-4 Chelsea så ut til å sikre seg et grep om kampen da de gikk opp til 2-0-ledelse på Stamford Bridge.Chelsea ledet 2-0 etter scoringer ved Gary Cahill og Ramires, før Jon Stead fikk redusert til 2-1 fem minutter før pause. I det 74. minutt utliknet Filipe Morais til 2-2, før Bradford ydmyket Chelsea på hjemmebane ved å sette inn 2-3 ved Andy Halliday med ti minutter igjen av ordinær tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.