UTE: Chelsea og Jose Mourinho er ute av FA-cupen etter en skrell mot League One-laget Bradford. Foto: REUTERS/Rebecca Naden
UTE: Chelsea og Jose Mourinho er ute av FA-cupen etter en skrell mot League One-laget Bradford. Foto: REUTERS/Rebecca NadenVis mer

Mourinho etter cupbomba: - Frustrert er feil ord nå. Flaut er passende

Røk mot tredjenivå-lag.

Chelsea - Bradford 2-4

(Dagbladet): I ettermiddag ble vi vitne til flere skreller i den engelske FA-cupen. Både Manchester City og Tottenham ble slått ut, men den største av dem var at Chelsea røk ut etter å ha tapt 2-4 mot et League One-lag.

Fredag uttalte Chelsea-manager Jose Mourinho at det ville være en skam dersom Chelsea røk ut mot tredjenivå-laget Bradford. Når de gjorde nettopp det, sparte ikke sitatmaskinen på kruttet.

- Hva som skjedde? Det er fotball, og det er vakkert. Jeg gjentar et ord jeg brukte før denne kampen: Det er en skam for et så stort lag å tape for et slikt lag. Vi må skamme oss, både jeg og spillerne.

- Frustrert er ikke riktig ord nå. Flaut vil være mer passende.

Snudde 2-0 til 2-4 Chelsea så ut til å sikre seg et grep om kampen da de gikk opp til 2-0-ledelse på Stamford Bridge.

Chelsea ledet 2-0 etter scoringer ved Gary Cahill og Ramires, før Jon Stead fikk redusert til 2-1 fem minutter før pause. I det 74. minutt utliknet Filipe Morais til 2-2, før Bradford ydmyket Chelsea på hjemmebane ved å sette inn 2-3 ved Andy Halliday med ti minutter igjen av ordinær tid.

På overtid sørget Mark Yates for at Chelsea virkelig fikk smake hvordan det er å møte et motivert lag fra tredje nivå - og økte ledelsen til 2-4 for Bradford.

- Aldri skjedd meg - Jeg er ikke så frustrert på mine egne vegne, for jeg gjorde jobben min. Jeg trodde jeg forberedte spillerne mine. Halvveis fortalte jeg dem akkurat hva som kunne skje. Jeg er åpenbart ansvarlig, men realiteten er at det skjer ofte i dette landet, sier Mourinho.

Han fortsetter:

- Men aldri med meg. Det er første gang dette har skjedd med meg i engelsk fotball. Det er en skam at vi er slått ut.

Mourinho fortsatte med å skryte av Bradford-laget, og tok turen i garderoben for å gratulere dem etter kampen.