Mourinho får hard kritikk etter ydmykelsen: - Klønete

Manchester United-manager José Mourinho lever i fortida, mener flere engelske eksperter.

APPLAUDERTE FANSEN: Manchester United-manager José Mourinho sto igjen og applauderte deler av supporterne på Old Trafford. Foto: Matt McNulty/Sportimage via PA Images/NTB Scanpix
APPLAUDERTE FANSEN: Manchester United-manager José Mourinho sto igjen og applauderte deler av supporterne på Old Trafford. Foto: Matt McNulty/Sportimage via PA Images/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Manchester United gikk på sitt andre strake ligatap og slapp inn nok en gang inn tre scoringer da Tottenham vant 3-0 på Old Trafford i går kveld.

Manchester United hadde noen store sjanser til å ta ledelsen før hvilen og spilte tidvis god fotball, men til sjuende og sist er det resultater som gjelder.

José Mourinho var allerede hardt presset før kampen, og med et slikt ydmykende resultat har ting gått fra vondt til verre for den frittalende manageren.

På pressekonferansen etter kampen fikk Mourinho etter hvert nok av spørsmål fra journalistene, og forlot rommet. Men først holdt han oppe tre fingre for å påpeke et poeng.

- Du vet hva resultatet ble? 3-0. 3-0. Du vet hva det betyr? 3-0. Men det betyr også tre Premier League-titler. Og jeg har vunnet flere ligatitler alene, enn de andre 19 managerne til sammen. Tre for meg og to for dem, uttalte Mourinho, som siktet til Pep Guardiola og Manuel Pellegrini, som begge har vunnet Premier League med Manchester City.

Det er mange som påpeker at Mourinho ventet til Arsène Wenger sluttet før han kom med en slik kommentar. Wenger vant til sammen tre Premier League-titler med Arsenal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer