FÅR STØTTE: Chelsea-manager Maurizio Sarri mener at Mourinho fortjener mer respekt. FOTO: Pa Photos / Martin Rickett
FÅR STØTTE: Chelsea-manager Maurizio Sarri mener at Mourinho fortjener mer respekt. FOTO: Pa Photos / Martin RickettVis mer

Chelsea møter Manchester United i Premier League

Mourinho får hyllest fra uventet hold før gigantoppgjøret

Chelsea-manager Sarri støtter José Mourinho etter den vanskelige sesongstarten.

Chelsea-manager Maurizio Sarri var meget positiv til både Manchester Uniteds spillere og José Mourinho før storoppgjøret på Stamford Bridge denne helga.

- Spiller for spiller er de kanskje det beste laget i Premier League. City spiller kanskje bedre som et lag, men jeg mener at United har bedre spillere, sa Sarri på pressekonferansen fredag ettermiddag.

Manchester United har bare tatt 13 poeng på de første åtte kampene og er hele 7 poeng bak tabelltoppen. Likevel mente Chelsea-manageren også at José Mourinho ikke har fått den respekten han fortjener.

Overrasket

- Jeg er litt overrasket over starten deres, men det er bare spilt åtte kamper og de har spilt bra i Champions League. De har tid til å bli bedre, sa Sarri.

Om sitt eget lag var ikke Sarri like positiv. Selv om Chelsea står med 20 poeng og er ubeseiret så langt mener han at de fortsatt kan bli bedre.

- Vi må bli bedre. Vi gir bort for mye sjanser, men jeg tror vi kommer til å bli bedre.

- Bare en vanlig kamp

For Jose Mourinhos del er dette en ny retur til sin gamle hjemmebane når laget møter Chelsea på Stamford Bridge i helga. Det er ikke lenger så veldig spesielt mener Mourinho som vant tre ligatitler som Chelsea-trener.

- For meg er det bare en vanlig kamp, sa Mourinho ifølge NTB.

Han vil likevel ikke feire vilt dersom Manchester United skulle score. Han mener det er viktig å vise respekt til sin gamle arbeidsgiver.

- Jeg er 100 prosent Manchester United i morgen, men jeg vil likevel ha respekt for omgivelsene mine, sa Mourinho ifølge NTB.

Fikk utsatt FA-avgjørelse

Det så en stund ut som kampen mot Chelsea måtte gå uten Mourinho på sidelinjen da FA åpnet sak mot Mourinho for hans uttalelser etter seieren mot Newcastle forrige runde.

Mourinho risikerte dermed utestengelse i dette oppgjøret, men manageren har fått utsatt sin forklaring til onsdag. Det betyr at han blir å se på sidelinja mot Chelsea likevel. På spørsmål om situasjonen valgte han ikke å svare.

- Hvis jeg svarer på spørsmål om det må jeg nok gjennom en ny slik prosess. Så jeg velger å ikke si noe.

Ny Shaw-kontrakt

Luke Shaw signerte denne uka ny kontrakt med Manchester United. Det var José Mourinho fornøyd med. På tross av at han tidligere har vært veldig kritisk til backen. Han mener at Shaw har respondert bra på kritikken.

- Selv når han ikke spilte sa han alltid de rette tingene.

Landslagsbacken har også ifølge Mourinho tatt store steg denne sesongen og det startet allerede i sommer.

- Han trente godt i sommer. Han har blitt bedre taktisk og han har blitt mentalt sterkere, sa Mourinho ifølge NTB.