Mourinho får kritikk i Italia

Snek seg unna intervju.

José Mourinho har ertet på seg italienske presse etter at Inter-treneren ikke møtte til intervju etter onsdagens seriekamp mot Lecce.

Mourinho sendte ofte assistenten sin til intervjusonen da han var Chelsea-manager, men praksisen blir ikke tatt godt imot i Italia.

Journalistene beskylder Mourinho for mangel på respekt etter at assistenttrener Beppe Baresi tok seg av intervjuene.

- Vi ønsker ikke å fornærme noen, vi deler bare på jobben. For å bli verdens beste assistenttrener, må også jeg få noe erfaring foran TV-kameraene, sa Baresi.

Lecce-trener Mario Beretta var også kritisk til portugiserens fravær. Han minnet Mourinho om at rutinene i England og Italia er forskjellige.

- Jeg vil ikke belære noen, men han burde kanskje vise mer respekt overfor fansen, journalistene og Lecces trener og spillere. Hvert land har sine vaner. Jeg får også mine trenere til å gi intervjuer i løpet av uken, men på kampdagen er det annerledes, sa Beretta.
(NTB)

STILTE IKKE OPP: Assistenttrener Beppe Baresi tok seg av intervjuene etter onsdagens kamp av Lecce. Det mener italiensk presse at var respektløst av José Mourinho. Foto: JOHN KOLESIDIS/REUTERS/SCANPIX
STILTE IKKE OPP: Assistenttrener Beppe Baresi tok seg av intervjuene etter onsdagens kamp av Lecce. Det mener italiensk presse at var respektløst av José Mourinho. Foto: JOHN KOLESIDIS/REUTERS/SCANPIX Vis mer
Mourinho får kritikk i Italia