Mourinho feiret foran Villarreal-benken

Som svarte med å kaste ei flaske mot ham.

HISSET PÅ SEG MOTSTANDERNE: José Mourinho feiret foran Villarreal-benken. Sånt er sjelden lurt. Foto: PEDRO ARMESTRE/AFP
HISSET PÅ SEG MOTSTANDERNE: José Mourinho feiret foran Villarreal-benken. Sånt er sjelden lurt. Foto: PEDRO ARMESTRE/AFPVis mer

(Dagbladet): Real Madrid - Villarreal 4-2.

Det kunne vært fristende å i stedet skrive Cristiano Ronaldo - Villarreal 4-2.

Han avgjorde ikke kveldens kamp på egenhånd, men føttene, pannebrasken og innsiden av hodet var definitivt avgjørende på Santiago Bernabeu.

Villarreal ledet to ganger, men et hattrick og en målgivende av portugiseren sørget for at de helgule reiste hjem fra den spanske hovedstaden uten noe som helst.

Hisset på seg Villarreal-benken Da Kaká satte inn nådestøtet noen minutter før slutt, klarte ikke Real-trener José Mourinho styre følelsene. Han tok av på sidelinja og feiret foran Villarreal-benken.

Blikket hans var nok rettet mot jublende hjemmefans bak benken - men det var nok til å få Villarreal-gjengen til å eksplodere.

Flere av dem reiste seg opp og gestikulerte mot Real-sjefen og en av dem kastet til og med ei flaske mot Mourinho.

Som neppe mister nattesøvnen av bråket.

- Jeg tror ikke det var ondsinnet av ham, han ville nok bare feire med fansen. Men spillerne mine tolket det ikke slik, sier Villarreal-trener Juan Carlos Garrido ifølge Associated Press.

11 min. før slutt Ruben Gracia sendte gjestene i ledelsen etter sju minutter da han tuppet inn 0-1 fra skrått hold. Marco Ruben scoret 1-2-målet med en kipp.

Men dette var Ronaldos kveld.

1-1: Den første utlikningen hans kom tre minutter etter Villarreal-målet, da han bredsidet en Mesut Özil-pasning i tomt mål.

2-2: Rett før pause headet portugiseren inn et Xabi Alonso-frispark.

3-2: Etter litt klabb og babb vendte Ronaldo rundt og sendte Real Madrid i ledelsen, 11 minutter før slutt. Gjestene ville se offsideflagget, for Di Maria var på feil side - men dommertrioen mente han ikke var involvert i spillet. Det kan diskuteres.

To bak Barca Like etter tok Ronaldo på seg servitørkappa og spilte fri Kaká, som er tilbake etter kneoperasjonen, og fikk æren av å avslutte målfesten.

Dermed holder Real Madrid seg helt oppe i ryggen på Barcelona.

Katalanerne topper med to poeng mer enn Real, og de har også en solid innbyrdes målforskjell: Oppgjøret på Camp Nou i november endte 5-0.

PS! Trippelen til Ronaldo var hans fjerde denne sesongen.

ROALDO-TRIPPEL: Cristiano Ronaldo scoret tre og la opp til ett mot Villarreal i kveld. Foto: PEDRO ARMESTRE/AFP
ROALDO-TRIPPEL: Cristiano Ronaldo scoret tre og la opp til ett mot Villarreal i kveld. Foto: PEDRO ARMESTRE/AFP Vis mer