<strong> HVA, MEG?:</strong>  Jose Mourinho er sikkert ikke veldig fornøyd med at bestevennene i FA har gitt ham en bot.  Foto: NTB Scanpix
HVA, MEG?: Jose Mourinho er sikkert ikke veldig fornøyd med at bestevennene i FA har gitt ham en bot. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mourinho fikk bot og betinget karantene etter utbrudd

Og en ekstra advarsel med på kjøpet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Chelsea-manager José Mourinho må holde seg unna nye regelbrudd det kommende året dersom han skal unngå å havne på tribunen.

Portugiseren ble onsdag ilagt en bot på 50.000 pund (620.000 kroner) og én kamps betinget karantene for dommerkritikken han kom med etter 1-3-tapet for Southampton i Premier League nylig.

Karantenen gjøres betinget, hvilket betyr at Mourinho slipper å sone den dersom han unngår lignende regelbrudd fram til 13. oktober neste år.

Chelsea-manageren var misfornøyd med dommer Robert Madleys innsats på Stamford Bridge, og hevdet etter kampen at britiske dommere er «redde» for å tildele den regjerende ligamesteren straffespark.

Mourinho mente Radamel Falcao skulle hatt straffespark da han ble lagt i bakken av Southampton-keeper Maarten Stekelenburg nylig.

Portugiseren skal ha akseptert at han brøt reglene, og har også akseptert straffen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer