Mourinho fikk kjenne hvordan det er å møte den «uekte» Ronaldo

Real Madrid-spillerne kunne le sist etter spydighetene fra gamlesjefen.

SE SÅ SINNA: José Mourinho måtte se sine tidligere spillere ta første stikk. Foto: REUTERS/Andrew InnerarityAFP/NTB Scanpix
SE SÅ SINNA: José Mourinho måtte se sine tidligere spillere ta første stikk. Foto: REUTERS/Andrew InnerarityAFP/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det var ingen god stemning mellom José Mourinho og Iker Casillas da førstnevnte forlot Real Madrid. Casillas forteller blant annet at han gråt seg i søvne under den tunge tiden da han ble kritiser av Mourinho.

Det var kanskje derfor keeperen så ut til å glede seg ekstra over at han var med på å beseire Chelsea i Guinness International Champions Cup i Miami i natt.

Marcelo åpnet scoringsballet for de liljehvite etter et kvarters spill, men det tok ikke lang tid før Chelsea var tilbake i kampen. Ramires var sikker i avslutningsøyeblikket to minutter etterpå.

Spydig Kvarteret etterpå var det duket for Ronaldo show. Portugiseren hamret inn et frispark, før han headet inn det avgjørende målet som sørget for 3-1 seier til Real Madrid. En søt hevn for Ronaldo etter at José Mourinho serverte følgende kommentar før oppgjøret:

- Jeg ble manager for første gang i 2000, men også før det trente jeg store navn. I en alder av 30 jobbet jeg for eksempel med Ronaldo - ikke denne (Cristiano) Ronaldo, men den ekte Ronaldo, sa Mourinho.

Det sleivsparket fikk nok Ronaldo til å tenne til litt ekstra, og etterpå var det han som kunne glise bredest. Før kampen uttalte han at slike utspill ikke berørte ham.

- Det er ikke noe nytt at folk kritiserer meg. Dette er ikke noe det er verdt å kommentere engang. Som vi sier i Portugal: «Jeg spytter ikke på tallerkenen jeg spiser fra», sier Ronaldo.

Etter kampen var Mourinho litt mer ydmyk da han fikk spørsmål om Cristiano Ronaldo.

- Han er en fantastisk spiller og han har scoret mål hele livet. Når han scorer er det ikke noen stor nyhet. Når han ikke scorer er det store nyheter, sa Mourinho etter kampen, ifølge Goal.