Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho fikk rundjuling: - Dommeren var for treg

Etter 5-3-tapet for Spurs.

MISFORNØYD: Chelsea-manager José Mourinho ville ikke snakke for mye om dommerens avgjørelser, men hans fysiske attributter var han ikke fornøyd med. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB Scanpix
MISFORNØYD: Chelsea-manager José Mourinho ville ikke snakke for mye om dommerens avgjørelser, men hans fysiske attributter var han ikke fornøyd med. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB Scanpix Vis mer

Tottenham-Chelsea 5-3 (3-1)

(Dagbladet:) Bare som Real Madrid-manager har José Mourinho opplevd å slippe inn fem mål i en og samme kamp. Den gang skjedde det mot verdens beste fotballag, Barcelona. I dag var det Londons beste fotballag, i alle fall kan vi kalle dem det 1. januar 2015, som sto bak ydmykelsen.

For i et Harry Kane-show av en kamp på White Hart Lane vant Tottenham 5-3 mot ligaleder Chelsea.

På sidelinja poserte bortelagets manager José Mourinho høyt og lavt, som alltid. Han skjelte på fjerdedommeren, han kjeftet etter dommer Andy Dowd, og han takket Tottenham-manager Mauricio Pochettino for kampen med det sedvanlige håndtrykket før sluttsignalet lød.

Da han ble intervjuet etterpå, prøvde Chelsea-sjefen å bite seg i leppa da det kom til dommerspørsmål. Han klarte det helt middels.

- Dommeren for treg Spesielt var det episoden da Eden Hazard ble taklet like utenfor Tottenham-boksen Mourinho var opptatt av:

- Eden Hazard - ærlig, som alltid - sier til meg at han ikke ble felt, etter hans mening. Og at det ikke skal være rødt kort. Det er bra, siden Mr. Dowd (dommer Phil Dowd, journ.anm.) var for treg til å bli med ballen. Han var omtrent 40 yards (37 meter) unna, men han tok den riktige avgjørelsen. Det var et avgjørende øyeblikk for kampen, sier Mourinho i intervjuet vist på TV 2 etterpå.

Dagens anti-antydning Etter dagens 3-5-tap er Chelsea og Manchester City uatskillelige på tabelltoppen. De har samme antall poeng (46) og samme målforskjell (44-19). På spørsmål om sine tanker om uforutsigbarheten i Premier League, svarer portugiseren med å dryppe bensin på heksejakt-bålet han tente tidligere i jula:

TREG?Her får Phil Dowd en pust i bakken: Nacer Chadli har akkurat økt til 5-2 for Spurs. Foto: NTB Scanpix
TREG?Her får Phil Dowd en pust i bakken: Nacer Chadli har akkurat økt til 5-2 for Spurs. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Alle kamper er uforutsigbare. Men det er hendelser i kampene som er i ferd med å bli forutsigbare.

Vil unngå straff Da han ble bedt om å utbrodere dette, takket han høflig nei. For som han sa ved innledningen av TV-intervjuet:

- For det første vil jeg ikke bli straffet. Jeg vil være med neste kamp også. Så jeg vil ikke si annet enn at: Vi tapte. I morgen er en ny dag, på søndag er en ny kamp. Jeg foretrekker å snakke om resultatet, og ikke avgjørende øyeblikk. For da vet du hva jeg tenker.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media