Mourinho fløy inn til England-intervju

Har med en plan.

(Dagbladet.no): José Mourinho fikk sparken i Chelsea og forlot England tidlig i høst. I går var han tilbake i London, for et intervju til jobben som engelsk landslagssjef.

Ifølge The Independenent ankom portugiseren den britiske hovedstaden i går kveld. The Guardian skriver at 44-åringen landet i et privatfly på Farnborough-flyplassen i Hampshire.

Med seg har han en plan for hvordan England skal bli en stormakt igjen, etter at Steve McClaren mislyktes i EM-kvaliken. Lønnskrav: 55 millioner kroner per år.

Portugiseren er ikke den eneste som får taletid hos FA-direktør Brian Barwick. Forbundet har allerede snakket med Fabio Capello, den tidligere Juventus- og Real Madrid-treneren.

61-åringen fikk besøk i Milano forrige fredag og da skal han ha gitt beskjed om at Franco Baldini er hans førstevalg som assistent. Også Jürgen Klinsmann og Martin O\'Neill skal stå på FAs lista over kandidater til jobben.

Villa-sjef O\'Neill har avvist at han ønsker jobben og sier til The Times i dag at Mourinho er et ypperlig valg.


FA håper å ha en ny landslagssjef på plass innen jul, og seinest før privatkampen mot Sveits 6. februar.

GJENFORENES? Jose Mourinho kan bli trener for John Terry og Frank Lampard, spillere han også hadde i Chelsea. Foto: Scanpix/Afp
GJENFORENES? Jose Mourinho kan bli trener for John Terry og Frank Lampard, spillere han også hadde i Chelsea. Foto: Scanpix/Afp Vis mer
Mourinho fløy inn til England-intervju