Mourinho fløy inn til England-intervju

Har med en plan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): José Mourinho fikk sparken i Chelsea og forlot England tidlig i høst. I går var han tilbake i London, for et intervju til jobben som engelsk landslagssjef.

Ifølge The Independenent ankom portugiseren den britiske hovedstaden i går kveld. The Guardian skriver at 44-åringen landet i et privatfly på Farnborough-flyplassen i Hampshire.

Med seg har han en plan for hvordan England skal bli en stormakt igjen, etter at Steve McClaren mislyktes i EM-kvaliken. Lønnskrav: 55 millioner kroner per år.

Portugiseren er ikke den eneste som får taletid hos FA-direktør Brian Barwick. Forbundet har allerede snakket med Fabio Capello, den tidligere Juventus- og Real Madrid-treneren.

61-åringen fikk besøk i Milano forrige fredag og da skal han ha gitt beskjed om at Franco Baldini er hans førstevalg som assistent. Også Jürgen Klinsmann og Martin O\'Neill skal stå på FAs lista over kandidater til jobben.

Villa-sjef O\'Neill har avvist at han ønsker jobben og sier til The Times i dag at Mourinho er et ypperlig valg.

FA håper å ha en ny landslagssjef på plass innen jul, og seinest før privatkampen mot Sveits 6. februar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.