Mourinho forbanna på egne fans: - Som å spille på en tom arena

Vil ha publikum i ryggen.

STILLE: Manager José Mourinho var godt fornøyd med at laget tok tre poeng på en kveld hvor ikke alt stemte. Det han derimot ikke var like fornøyd med var stemningen på Stamford Bridge. Foto: EPA/KIERAN GALVIN
STILLE: Manager José Mourinho var godt fornøyd med at laget tok tre poeng på en kveld hvor ikke alt stemte. Det han derimot ikke var like fornøyd med var stemningen på Stamford Bridge. Foto: EPA/KIERAN GALVINVis mer

(Dagbladet): Det så lenge mørkt ut for Chelsea i hjemmeoppgjøret mot QPR, men helt på tampen sikret Eden Hazard seieren fra straffemerket, og serielederne vant 2-1.

Manager José Mourinho var godt fornøyd med at laget tok tre poeng på en kveld hvor ikke alt stemte. Det han derimot ikke var like fornøyd med var stemningen på Stamford Bridge.

- Alle vet om mine bånd til denne klubben, men akkurat nå er det vanskelig å spille på hjemmebane fordi det er som å spille på en tom arena, sier portugiseren til TalkSport.

Han forteller videre at han savner synergieffekten man kan få av et skikkelig hjemmepublikum i ryggen.

- Laget begynner å spille som om det er en enkel lett hjemmekamp. Det er vanskelig å få den sterke starten hvor spillere, laget og supporterne er sammen på Stamford Brigde. Jeg tittet meg rundt i dag, og det føltes tomt selv om tribunene var fulle. Det er frustrerende sier han.

Neste sjanse for hjemmepublikummet til å lage stemning på «Brua» kommer først om to uker når West Bromwich kommer på besøk.

Før den tid venter bortekamper mot Maribor i Champions League, og Liverpool i den hjemlige serien.