Mourinho forbanna på egne fans: - Som å spille på en tom arena

Vil ha publikum i ryggen.

STILLE: Manager José Mourinho var godt fornøyd med at laget tok tre poeng på en kveld hvor ikke alt stemte. Det han derimot ikke var like fornøyd med var stemningen på Stamford Bridge. Foto: EPA/KIERAN GALVIN
STILLE: Manager José Mourinho var godt fornøyd med at laget tok tre poeng på en kveld hvor ikke alt stemte. Det han derimot ikke var like fornøyd med var stemningen på Stamford Bridge. Foto: EPA/KIERAN GALVIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det så lenge mørkt ut for Chelsea i hjemmeoppgjøret mot QPR, men helt på tampen sikret Eden Hazard seieren fra straffemerket, og serielederne vant 2-1.

Manager José Mourinho var godt fornøyd med at laget tok tre poeng på en kveld hvor ikke alt stemte. Det han derimot ikke var like fornøyd med var stemningen på Stamford Bridge.

- Alle vet om mine bånd til denne klubben, men akkurat nå er det vanskelig å spille på hjemmebane fordi det er som å spille på en tom arena, sier portugiseren til TalkSport.

Han forteller videre at han savner synergieffekten man kan få av et skikkelig hjemmepublikum i ryggen.

- Laget begynner å spille som om det er en enkel lett hjemmekamp. Det er vanskelig å få den sterke starten hvor spillere, laget og supporterne er sammen på Stamford Brigde. Jeg tittet meg rundt i dag, og det føltes tomt selv om tribunene var fulle. Det er frustrerende sier han.

Neste sjanse for hjemmepublikummet til å lage stemning på «Brua» kommer først om to uker når West Bromwich kommer på besøk.

Før den tid venter bortekamper mot Maribor i Champions League, og Liverpool i den hjemlige serien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer