Mourinho forlot pressekonferansen i sinne

- Jeg liker ikke at dere bare spør om spillere som ikke er tatt ut.

 IKKE BLID:  José Mourinho (t.h.) likte svært dårlig spørsmålene fra journalistene om hvorfor ikke Kevin de Bruyne er med i troppen mot Steaua Bucuresti. Det hele endte med at Chelsea-manageren forlot salen i sinne. Foto: Daniel Mihailescu / AFP Photo / NTB Scanpix
IKKE BLID: José Mourinho (t.h.) likte svært dårlig spørsmålene fra journalistene om hvorfor ikke Kevin de Bruyne er med i troppen mot Steaua Bucuresti. Det hele endte med at Chelsea-manageren forlot salen i sinne. Foto: Daniel Mihailescu / AFP Photo / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): José Mourinho hadde lite til overs for journalistene som møtte opp på pressekonferansen i forkant av Champions League-kampen mot Steaua Bucuresti i morgen kveld.

Journalister har tidligere i høst stilt spørsmål om hvorfor Juan Mata ikke har fått være med i Chelseas startellever.

Nå er han tilbake i varmen hos Mourinho, og derfor ble oppmerksomheten flyttet over på Kevin de Bruyne, som ikke er med i troppen som har reist til Romania.

Ingen Mata-spørsmål Etter noen spørsmål om selve kampen, begynte journalistene å etterlyse belgieren. Dette likte Mourinho svært dårlig, skriver The Guardian.

- Dette er fantastisk - ingen spør meg om Juan Mata. Dere har snakket om Mata i tre uker, nå spør dere etter Kevin, svarer Mourinho pressekorpset.

 FRUSTRERT 1:  José Mourinho er lei av å svare på spørsmål om de stjernene han setter på benken. Foto: NTB Scanpix
FRUSTRERT 1: José Mourinho er lei av å svare på spørsmål om de stjernene han setter på benken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Med kaptein Frank Lampard ved sin side på podiet, fortsatte portugiseren:

- Dere er imponert over spillere som ikke spiller. Han ble ikke valgt, og det var min beslutning. Det er bare elleve spillere som kan spille, og jeg forsøker å fatte avgjørelser ut ifra hva de gjør på banen når de spiller - og på trening.

- Tusen takk Før han brått avsluttet pressekonferansen, fortalte Mourinho hvor mye han satte pris på spørsmålene han fikk.

- Jeg likte ikke kampen Kevin spilte mot Swindon, og jeg likte ikke måten han trente på. Men dere spør meg bare om de guttene som ikke er tatt ut. Tusen takk.

Etter å ha takket ironisk for spørsmålene, reiste Chelsea-sjefen seg og forlot salen. The Guardian skriver også at Mourinho veltet overende en stol på vei ut av pressekonferansen.

 FRUSTRERT 2:  Chelsea-manageren viste blant annet til Kevin de Bruynes prestasjon i ligacupkampen mot Swindon. Foto: NTB Scanpix
FRUSTRERT 2: Chelsea-manageren viste blant annet til Kevin de Bruynes prestasjon i ligacupkampen mot Swindon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

• José Mourinho har valgt å ta med Fernando Torres, som risikerer fire kampers utestengelse, etter at han blant annet stakk fingeren opp i nesa på Tottenhams Jan Vertonghen lørdag.

 FRUSTRERT 3:  José Mourinho forlot pressekonferansen i sinne. Foto: NTB Scanpix
FRUSTRERT 3: José Mourinho forlot pressekonferansen i sinne. Foto: NTB Scanpix Vis mer