IKKE FORNØYD: Da West Ham satte inn 2-1-scoringa brøt det ut full jubel på tribuna. Mourinho var derimot ikke like blid. Foto: NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Da West Ham satte inn 2-1-scoringa brøt det ut full jubel på tribuna. Mourinho var derimot ikke like blid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mourinho forsøkte å ta seg inn i dommergarderoben - sendt rett på tribunen

Full krise i Chelsea.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

• West Ham - Chelsea (1-0) 2-1

(Dagbladet): Det var et hardt presset Chelsea som møtte opp på Upton Park for å snu den tøffe trenden José Mourinhos menn er inne i.

Etter kampen var stemningen så dårlig at Mourinho nektet å møte opp på pressekonferansen og snakke med Media.

Det var likevel West Ham som kom best ut av startblokkene. Dimitri Payet, en av årets store Premier League-kometer, var virkelig pigg da han danset rundt med de blå i åpningsminuttene.

Etter 17-minutter svingte franskmannen inn en corner, Diego Costa rekker ikke frem og bak i feltet sto Mauro Zárate som dunket inn 1-0 til vertene.

Ny kalddusj for Mourinho og hans elleve disipler.

Payet, Payet, Payet Franskmannen, som før denne kampen hadde produsert flest sjanser (38) av alle i PL, fortsatte å leke ute på banen. Spilte fri medspillere, passerte motspillere og slo farlige dødballer.

Men etter 34 minutter var det Chelsea som var nærmest skåring. Cesc Fábregas med corneren, inne i feltet er Kurt Zouma knallsterk og forsøker å heade i motsatt hjørne, men der sto Manuel Lanzini og klarte bort på streken.

Reprisen viste at ballen er bare noen få centimeter fra å være på andre siden av streken.

Dramatikk Kampen kokte og det vaiet frem og tilbake. Etter 44 minutter ble vondt til verre for de blå. Matic rev ned Diafra Sakho og fikk sitt andre gule for dagen.

Sekunder etter fikk også Silvino Lauro, Chelseas assistentmanager, marsjordre og måtte se andreomgang fra tribunen.

I pausa kokte det i tillegg over for José Mourinho som ble sendt opp på tribunen. Tre Chelsea-mann bortvist i løpet av få minutter.

Britiske Sky Sports skriver at Mourinho forsøkte å ta seg inn i garderobene til dommeren i pausen. Noe som ikke er lov, og at han derfor ble sendt opp tribunen og måtte se de siste 45 fra samme sted som sin assistent.

Nytt lag Førsteomgangen hadde det meste, og det var bare å feste setebeltene for de siste 45. For der kom det mer: omgangen var kun elleve minutter gammel da Willian slo inn en presis corner. Inne i feltet sto Gary Cahill.

Krigeren dunket inn utlikningen til vill jubel fra lagkompisene. Kampen vaiet frem og tilbake.

Men etter 79 minutter var det Andy Carroll som skulle stjele oppmerksomheten da han kranglet inn 2-1.

Dermed er det full krise i Chelsea og laget er helt nede på 15. plass etter ti kamper.

 DRAMA:  Chelseas manager José Mourinho ble sendt på tribunen i pausen mot West Ham. Foto: PA/ NTB Scanpix.
DRAMA: Chelseas manager José Mourinho ble sendt på tribunen i pausen mot West Ham. Foto: PA/ NTB Scanpix. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer