DA ALT VAR ROSENRØDT: På sin 49-årsdag fikk José Mourinho gebursdagskake av Iker Casillas (t.h) og Sergio Ramos (t.v). Det var nok ikke tilfelle denne gangen. Foto: EPA/Helios de la Rubia/Realmadrid.co/NTB scanpix
DA ALT VAR ROSENRØDT: På sin 49-årsdag fikk José Mourinho gebursdagskake av Iker Casillas (t.h) og Sergio Ramos (t.v). Det var nok ikke tilfelle denne gangen. Foto: EPA/Helios de la Rubia/Realmadrid.co/NTB scanpixVis mer

Mourinho fortsetter å boikotte Madrid-mediene

Selv på egen 50-årsdag holdt han seg unna pressekonferansen.

Selv på egen 50-årsdag nektet Real Madrid-trener José Mourinho å møte til pressekonferanse med Madrid-mediene, men til italiensk TV pratet portugiseren villig vekk lørdag.

Mourinho har vært under massiv kritikk fra Madrid-mediene siden sesongstart. Den regjerende seriemesteren har ikke innfridd og ble grytidlig kjørt fullstendig av lasset i La Liga.

Senest denne uken måtte klubben dementere rykter i Madrid-avisen Marca om et angivelig garderobemytteri. Det ble hevdet at kapteinene Iker Casillas og Sergio Ramos truet med å forlate klubben sammen med flere spillere dersom Mourinho fortsetter som sjef.

Avisen står fortsatt på sitt. Temperaturen i forholdet mellom Mourinho og mediene er på det absolutte nullpunkt.

Dagen før seriekampen mot Getafe holdt portugiseren seg - som vanlig den siste tiden - borte fra klubbens pressekonferanse. I stedet viste italienske RAI et rykende ferskt intervju med Mourinho der 50-årsjubilanten gjorde det klart at han ikke akter å gi seg som fotballtrener før en tredje mesterligatittel er i boks.

- Jeg kan ikke si om jeg vil greie det denne sesongen, men i løpet av de resterende 15 eller 20 årene av karrieren min skal jeg få det til, sa Mourinho.

I 2004 vant Mourinho med Porto og i 2010 med Inter.

Overfor TV-kanalen åpnet 50-åringen for en retur til Milano-klubben.

Real Madrid har en rekke skadde spillere i troppen. Keeperstjernen Iker Casillas er ute i opp mot tre måneder på grunn av et fingerbrudd. Sevilla-keeper Diego López ble umiddelbart hentet som erstatter, og han er med i troppen mot Getafe.

Også stopper Pepe er ute med skade.

(NTB)