- Mourinho forundret over Pogba-uttalelser

Paul Pogba redd for å bli straffet om han sier sannheten.

SLÅR FORHOLDET SPREKKER? José Mourinho skal ikke være fornøyd med at Paul Pogba sår tvil om forholdet deres i engelsk presse. Foto: Magi Haroun/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
SLÅR FORHOLDET SPREKKER? José Mourinho skal ikke være fornøyd med at Paul Pogba sår tvil om forholdet deres i engelsk presse. Foto: Magi Haroun/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er The Telegraph som i skriver at José Mourinho skal være forundret over at Paul Pogba skal ha antydet at ikke alt er står bra til mellom duoen.

Avisa skriver at Mourinho vet han kan være provoserende med spillerne sine til tider, for å få fram en reaksjon, men portugiseren forventer at spillerne tar det opp med ham ansikt til ansikt dersom de har noe på hjertet.

Det er Paul Pogbas uttalelser rett etter kampen mot Leicester på Old Trafford som skal ha skapt forundring i United-leiren.

- Det er ting, og det er ting jeg ikke kan si, ellers vil jeg bli straffet, uttalte Pogba blant annet til engelsk presse, etter spørsmål om han følte seg «glad og komfortabel» i United.

En snau time etterpå skrev han følgende i sosiale medier:

«Jeg vil alltid yte mitt beste for fansen og mine lagkamerater uansett hva som skjer.»

Pogba kunne lagt ballen død da han snakket med pressen, men i stedet kastet han mer bensin på det berømte bålet. Det er mange som er overrasket over dette.

- Jeg er overrasket over det Pogba sa, fordi det er ganske modig, jeg mener det viser selvtillit. Han har blitt fortalt at han er en viktig del av klubben på banen og en kommersiell suksess, og han går langt i å si hva han ønsker, sier The Telegraphs Sam Wallace til Sky Sports.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer