Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho frikjent etter anklager om bruk av kjønnsdiskriminerende språk

Straffes ikke for Eva Carneiro-hendelsen.

KJØLIG FORHOLD: Josè Mourinho og Eva Carnerio skal ikke være på talefot etter hendelsen. Foto: BPI/REX Shutterstock/NTB Scanpix
KJØLIG FORHOLD: Josè Mourinho og Eva Carnerio skal ikke være på talefot etter hendelsen. Foto: BPI/REX Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Chelsea-manager José Mourinho risikerte å bli utestengt i minst fem kamper etter at en tilskuer klaget ham inn for kjønnsdiskriminerende språk mot tidligere klubblege Eva Carneiro.

Det engelske fotballforbundet (FA) har i dag bekreftet at hendelsen ikke får noen følger for Mourinho. Det skriver Sky Sports.

FA har, etter å ha studert videoer av hendelsen, besluttet at det ikke dreier seg om kjønnsdiskriminerende språk i situasjonen.

Mourinho kritiserte Carneiro da hun på oppfordring fra dommer Michael Oliver løp ut på banen for å behandle Eden Hazard da han lå nede med skade.

Slik behandling betyr at spilleren må forlate banen før dommeren kan vinke ham inn igjen, og Mourinho hevdet at om Carneiro forsto seg på fotball så ville hun holdt seg unna siden Hazard var viktig for laget i hektiske sluttminutter.

Det skal nå være full isfront mellom partene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!