Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho gir ballgutter ansvar for rødt kort

Gallas forsvares.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jose Mourinho forstår godt at William Gallas satte knottemerker i leggen på Fulhams Heidar Helguson. Ballguttene gjorde jo en dårlig jobb.

Franskmannen ble utvist da han satte knottene i leggen på den islandske Fulham-spissen i sluttminuttene av søndagens kamp. Fulham vant 1-0, og Chelsea har i dagene etter fått massiv kritikk for spillernes mangel på disiplin.

Men ikke uventet blir de forsvart av manager Jose Mourinho.

-  Jeg kan forstå at det er ganske frustrerende for spillere å kjempe for å snu kampen mens motstanderne hele tida haler ut tida, sier han.

-  Ballen forsvant. Ballguttene forsvant. Det var jo bare én ball rundt hele banen. Jeg skjønner at dette er frustrerende og at spillerne oppfører seg ukorrekt som en konsekvens av dette. Men han (Gallas) må lære seg selvkontroll, sier Mourinho, ifølge Sky Sports.

I kveld møter de Newcastle i FA-cupen.

-  De er ute av Champions League, noe som tydeligvis har irritert både spillere og manageren. Derfor er jeg sikker på at de dobler sin innsats,sier Newcastle-manager Glenn Roeder.

UTVIST: William Gallas\' røde kort fikk blodet til å koke på Craven Cottage søndag. Foto: Scanpix/Reuters
UTVIST: William Gallas\' røde kort fikk blodet til å koke på Craven Cottage søndag. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!