FAN AV GERRARD: José Mourinhos beundring for Steven Gerrard er velkjent. Portugiseren har gjort framstøt mot Liverpool-kapteinen tidligere, og ifølge en av Italias mest erfarne agenter kommer han til å prøve seg igjen til sommeren. Foto:  REUTERS/Dylan Martinez
FAN AV GERRARD: José Mourinhos beundring for Steven Gerrard er velkjent. Portugiseren har gjort framstøt mot Liverpool-kapteinen tidligere, og ifølge en av Italias mest erfarne agenter kommer han til å prøve seg igjen til sommeren. Foto: REUTERS/Dylan MartinezVis mer

- Mourinho gjør et tredje forsøk på Gerrard

Men ikke før til sommeren.

||| (Dagbladet): Som Chelsea-manager mislyktes José Mourinho to ganger med å lokke Steven Gerrard vekk fra Liverpool.

Nå er portugiseren i Inter. Og til sommeren kommer han til å gjøre et nytt forsøk, skriver The Guardian i dag.

Én av avisas kilder er Claudio Pasqualin - som beskrives som en av Italias mest erfarne agenter.

- Det er klubber som allerede jobber inn mot det neste overgangsvinduet i juni. Inter forsøker å hente Steven Gerrard, ettersom Liverpool er i økonomiske vanskeligheter, sier han.

Inter har en egen direktør med spesielt ansvar for overganger ved navn Marco Branca. Ifølge The Guardian skal han ikke ha avkreftet opplysninger om at klubben allerede har prøvd seg på Gerrard med et bud på rundt 45 millioner euro - etter dagens kurs rundt 400 millioner kroner.

Men Branca innrømmet samtidig at Liverpool, sin store gjeld til tross, er motvillige til å selge sin kaptein.

- Det er veldig lite sannsynlig at Liverpool vil selge Gerrard. Han er selve symbolet på klubben, og spilleren er selv følelsesmessig involvert, sa han til Corriere dello Sport.

Torres ber eierne handle
Gerrard blir 30 år i mai og har i likhet med flere av sine lagkamerater levert en sesong under pari så langt. Like fullt er han en av Liverpools i særklasse viktigste spillere, og med den sportslige motgangen klubber har opplevd i det siste er det åpenlyst at stallen må styrkes framfor å svekkes.

Det understreker også Fernando Torres i The Times i dag.

- Nå er det opp til eierne. De må hente inn spillere så dette ikke skjer igjen. Hvis vi ønsker å konkurrere med United og Chelsea trenger vi en mye, mye mer komplett stall. Vi trenger flere spillere av toppklasse og kan ikke la være beste spillere reise, sier han.

Hiddink fristes av England
En mann stadig flere mener må reise, men som neppe vil gjøre det frivillig, er manager Rafael Benitez. Ifølge flere engelske aviser skal spanjolen likevel sitte trygt på kort sikt, mye på grunn av fallskjermen hans, som oppgis å ligge på rundt 12 millioner pund.

- Han burde gått for lenge siden. De må gjøre det nå, sa eks-Liverpool-kaptein Ronnie Whelan til BBC Radio Five Live i går.

BER OM FØRSTEKLASSES SPILLERE: Fernando Torres appellerer til eierne. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY
BER OM FØRSTEKLASSES SPILLERE: Fernando Torres appellerer til eierne. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer

I så ville majoriteten av Liverpool-fansen neppe hatt noe imot det om etterfølgeren het Guus Hiddink.

Nederlenderen innrømmer at en retur til England er fristende, etter den vellykkede perioden han hadde i Chelsea sist vår.

- Jeg må snakke med presidenten i det russiske forbundet før jeg tar en avgjørelse om framtida, men det stemmer at jeg har lyst til å trene et lag i England igjen. Men etter all støtten jeg har fått fra Roman Abramovitsj (Chelsea-eier) skylder jeg dem å diskuterte dette med dem først, sier han ifølge Daily Mail.

SITTER TROLIG TRYGT: - Han burde gått for lenge siden, sa eks-Liverpool-kaptein Ronnie Whelan i går. Foto: REUTERS/Phil Noble
SITTER TROLIG TRYGT: - Han burde gått for lenge siden, sa eks-Liverpool-kaptein Ronnie Whelan i går. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer