Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho gjorde gesten for «ran» på flyplassen

Real-sjefen kommenterte kampen med tegnspråk.


(Dagbladet): Jose Mourinho satt på hotellrommet da hans Real Madrid ble slått ut av Champions League-semifinalen etter 1-1 i går kveld og 3-1 til Barcelona sammenlagt.

Assistenten Aitor Karanka ledet laget, og tok seg også av pressekonferansen etterpå.

Først da laget satte kursen tilbake mot Madrid, dukket Jose Mourinho opp på flyplassen utenfor Barcelona, kjent som El Prat.

- Vi ble robbet Da han passerte kameraet til TV-stasjonen Intereconomia TV, gjorde han en gest som ifølge spanske medier betyr «tyveri» eller «ran». Også Cristiano Ronaldo gjorde samme håndbevegelse mot kameraet.

- Jeg vet ikke om gesten er noe særegent for portugisere, men det er jo bare Mouriho og Cristiano Ronaldo som gjør det på flyplassen. Samtidig brukte Casillas uttrykket «nos han robado» - vi ble robbet/stjålet fra - i et intervju like etter kampen, og det er overskriften på Marca sin sak om disse flyplass-gestene, sier Petter Veland, ekspert på spansk fotball i Canal+.

Ronaldo la heller ikke skjul på hva han mente da han slapp snakketøyet løs etter 1-1-kampen på Camp Nou.

- Det er ikke bra for fotballen. Hvis ting ikke bedrer seg burde vi bare bli hjemme og la Barcelona spille mot seg selv. Neste år burde de bare gi pokalen til Barcelona, mente Ronaldo.

Tvilsom annullering Han var selv involvert i den mest omdiskuterte situasjonen i går kveld. Ronaldo ble truffet på leggen av beina til Gerard Pique. Ballen havnet hos Higuain, som satte den i mål.

Men Ronaldo falt med ryggen på foten til Barcelona-stopper Javier Mascherano, som fikk frispark. Scoringen ble annullert.

- Det var ingenting galt med det målet. Det ville forandret kampbildet, men dommeren ville ikke se det på den måten. De som kjenner fotball vet at Barcelona er veldig godt beskyttet, og vi må bare leve med slike urettferdigheter, mener Ronaldo.

PORTUGISISK TEGNSPRÅK: Også Cristiano Ronaldo (innfelt) viste samme tegn med hånda som treneren. Foto: Intereconomia TV
PORTUGISISK TEGNSPRÅK: Også Cristiano Ronaldo (innfelt) viste samme tegn med hånda som treneren. Foto: Intereconomia TV Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media