Premier League

- Mourinho hadde rett

Gary Neville: - Vi lo og sa at han spilte et spill. Men kanskje hadde han rett om Manchester United.

FIKK SPARKEN: José Mourinho, her på kampen mellom Fulham og Everton i april, var ferdig i Manchester United i desember. Foto: NTB scanpix
FIKK SPARKEN: José Mourinho, her på kampen mellom Fulham og Everton i april, var ferdig i Manchester United i desember. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da José Mourinho (56) fikk sparken i Manchester United i desember, hadde han lite ære igjen. Spesielt da Ole Gunnar Solskjær (46) kom inn og sørget for superresultater.

Det er en velkjent sak at Mourinho var misfornøyd med at han ikke fikk nok penger til spillerkjøp. Skyteskiva var styreleder Ed Woodward. Da United kom på andreplass i Premier League i fjor, mente Mourinho at dette var hans største prestasjon som trener.

Uttalelsen ble møtt med hoderisting fra ekspertene. Men nå får han oppreisning - av tidligere United-spiller og fotballekspert Gary Neville.

- Manchester United er et gjennomsnittslag lag. Jeg liker ikke spillergruppa, sier Neville til Sky Sports, ifølge avisa Express.

- José Mourinho sa at hans største prestasjon var å komme på andreplass med Manchester United. Vi alle lo. «Det er bare José Mourinho som spiller et spill.» Men kanskje hadde han rett. Kanskje var det en stor prestasjon.

Uavgjort mot bunnlaget

Fra før hadde Mourinho vunnet titler med Porto, Chelsea, Inter Milan og Real Madrid.

Neville fortsetter:

- Kanskje var det ikke utrolig det som skjedde i United. Du lærer deg å like lag - og du lærer deg å ikke like lag. Jeg har aldri ikke likt et Manchester United-lag. Jeg har alltid tenkt at laget kan vinne, laget kan tape, laget kan spille uavgjort. Men nå sliter jeg med å se på laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer