HUSKER DU MEG?:  Jose Mourinho slenger med leppa igjen før Premier League. Er det lov å si hurra? Foto: NTB Scanpix
HUSKER DU MEG?: Jose Mourinho slenger med leppa igjen før Premier League. Er det lov å si hurra? Foto: NTB ScanpixVis mer

Mourinho håner Arsenal : - Flere millioner følger med

Fyrer opp rivaliseringen.

(Dagbladet): Det begynner å nærme seg Premier League, og like sikkert som at balløya tar av i august, er det at Jose Mourinho håner rivalen i London - Arsenal.

Portugiseren og Arsenal-manager Arsene Wenger har en lang historie, og har inngått fredsavtaler og gjenopplivet rivaliseringen en rekke ganger.

Nå skjer det siste igjen.
Hån Den tidligere Arsenal-spilleren Cesc Fabregas valgte å gå til rivalen Chelsea i sommer. Det ga Mourinho en mulighet til å komme med et nytt stikk.

- Det ble en enkel jobb for meg. Fabregas ville virkelig komme til oss. Arsenal hadde muligheten til å hente ham - men han var nok ikke interessert. Han ville nok veldig, veldig gjerne til oss, sier Mourinho ifølge The Sun.

At den spanske stjerna valgte å gå til rivalen stikker nok for Arsenal-supporterne, og bedre blir det ikke av at Mourinho strør salt i såret.

Dårlig forbilde På samme pressekonferanse hoverte også Mourinho over hvor dårlig forbilde Jack Wilshere er for unge fotballspillere.

Arsenals engelske midtbannespiller ble avbildet i Las Vegas med en røyk hengende fra geipen i sommer. Det er den andre gangen Wilshere blir «tatt på fersken».


- Flere millioner følger med på hva fotballspillerne gjør, blant dem flere barn, sier Mourinho. før han legger til:

- At fotballspillere røyker på ferie hemmer ikke prestasjonene i sesongenen, men når barn ser stjerner røyker, tror de at det er greit at de også røyker.

Loddet er kastet.  Rivaliseringen gjenopptatt. Snart starter Premier League.