Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Liverpool - Manchester United

Mourinho hånet Liverpool: - De er ikke verdens underverk

Manchester United-manager Jose Mourinho var strålende fornøyd etter kampen mot Liverpool. 

KLEM: Jose Mourinho og Jurgen Klopp etter oppgjøret mellom de to engelske gigantene endte 0-0  Foto: NTB Scanpix 
KLEM: Jose Mourinho og Jurgen Klopp etter oppgjøret mellom de to engelske gigantene endte 0-0  Foto: NTB Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Liverpool - Manchester United 0-0

(Dagbladet):Til Sky Sports sa portugiseren:

- Det var en tøff kamp for begge lag. Det var vanskeligere for Liverpool enn for oss. Vi hadde kontroll på kampen i lange perioder. I andre omgang måtte de Gea gjøre to gode redninger, men vi hadde kontroll på taktikken og følelsene i kampen. Det var tydelig at (Liverpool)-fansen var skuffet. De hadde ventet en enkel kamp.

Portugiseren passet også på å håne rivalen:

- Vi viste at det ville bli tøft for dem å score. Vi forsøkte å drepe den, men de er et godt lag. De er ikke verdens siste underverk som dere (Sky Sports journ. anm.) liker å si at de er, men de er et godt lag.

Kunne avgjort

Det var Zlatan Ibrahimovic som sto for United største sjanse i kampen. Svensken fikk gå alene opp fra fem meter, men bommet totalt.

- Jeg trodde han skulle score. Hadde vi fått målet der hadde det vært over, sa Mourinho.

Manchester Uniteds Ander Herrera fulgte opp:

- Vi gjorde en fantastisk jobb. Alle kan være fornøyde i dag. Dette er måten vi må spille storkampene på. Vi var beste før pause, de var best etter pausen.

Skuffet

James Milner var skuffet da han møtte Sky Sports etter oppgjøret.

- Vi spilte ikke bra nok og fikk ikke presset dem nok. Spesielt 1.omgang var dårlig. Vi vet vi kan slå alle, spesielt hjemme, men vi greide ikke å forflytte ballen raskt nok.

Trener Jürgen Klopp var helt enig:

- Det var en vanskelig kamp. Jeg har blandede følelser Det var hektisk og vi spilte ikke så bra som vi kan. De hadde en sjanse eller to, vi hadde 2-3. Vi spilte ikke så bra som vi burde ha gjort, og det er vår feil, oppsummerte Klopp i intervjuet som ble vist på TV 2.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!