STILLE: Jose Mourinho nektet å snakke med pressen både i forkant av og etter møtet med Manchester City lørdag. Grunnen skal være at han ønsker å protestere mot FA og utestengelsen av Diego Costa. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
STILLE: Jose Mourinho nektet å snakke med pressen både i forkant av og etter møtet med Manchester City lørdag. Grunnen skal være at han ønsker å protestere mot FA og utestengelsen av Diego Costa. Foto: REUTERS/Dylan MartinezVis mer

Mourinho har blitt «The Silent One»: Nekter å snakke med pressen

Vil protestere mot FA.

Chelsea-manager José Mourinho er ikke kjent for å legge lokk på sine meninger, men har nektet å uttale seg både før og etter kampen mot Manchester City lørdag.

Portugiserens kampanje begynte allerede fredag. Dagen før kamp er det vanlig at et lags manager stiller til pressekonferanse, men Mourinho valgte å avlyste pressekonferansen i forkant av Manchester City-kampen.

Heller ikke lørdag var Chelsea-manageren snakkesalig, og han har ikke sagt ett ord til mediene etter 1-1-kampen på Stamford Bridge. Det har ført til at han i engelske medier nå har gått fra å være «The Special One» til å bli «The Silent One».

Grunnen til det hele skal være at Mourinho ønsker å protestere mot det engelske fotballforbundets avgjørelse om å suspendere Diego Costa for å tråkket på Liverpools Emre Can i ligacupen onsdag.

Tidligere denne sesongen har Mourinho selv fått en advarsel fra forbundet etter at han mente det pågikk en kampanje mot hans Chelsea. Denne gang velger altså Chelsea-sjefen en protest i det stille.

(NTB)