Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho har gitt spillerne munnkurv: - Nei, det snakker vi ikke om

Med i alle turneringer.

KJØLIG: Det kunne se ut som om Jose Mourinho tidvis sleit med å holde varmen på iPro Stadium i går kveld. Likevel tok laget hans seg videre og de blåkledde er dermed fortsatt med i samtlige turneringer. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix
KJØLIG: Det kunne se ut som om Jose Mourinho tidvis sleit med å holde varmen på iPro Stadium i går kveld. Likevel tok laget hans seg videre og de blåkledde er dermed fortsatt med i samtlige turneringer. Foto: REUTERS/Darren Staples/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Med 3-1 over Derby tirsdag kveld er José Mourinho og Chelsea klare for semifinale i ligacupen etter blant annet et fantastisk frispark av backen Filipe Luis.

Dermed har laget fortsatt muligheten til å løfte fire trofeer i år. Premier League, FA Cupen, ligacupen og Champions League.

- Snakker ikke om det
Framtidsprospekter Mourinho har lagt ned forbud mot å snakke om.

- Nei, det snakker vi ikke om. Folk snakket allerede for et par uker siden om at vi kunne gå gjennom Premier League-sesongen uten å tape. Det klarte vi ikke. Nå snakker folk om at vi skal vinne fire titler. Vi må holde beina på jorda, sier portugiseren ifølge The Mirror.

På mandag trakk Chelsea PSG i åttedelsfinalen i Champions League, mens Watford venter hjemme i FA Cupens tredje runde. I ligaen har de fem poeng ned til nærmeste tittelrival Manchester City.

Neste kamp for de blå fra Stamford Bridge spilles på mandag da Stoke venter på Britannia.

- Vi kan vinne på mandag, men det kommer til å bli vanskelig. Det er viktig å vinne på mandag og det var viktig å vinne i dag. Vi tar det kamp for kamp, sier han.

Stygg smell Selv om Chelsea etterhvert tok seg videre mot Derby, var det ikke uten dramatikk. Like før pause gikk nemlig stoppertalentet Kurt Zouma i bakken etter en duell med keeper Peter Cech.

De umiddelbare rapportene fortalte at franskmannen mistet en rekke tenner i sammenstøtet med skulderen til tsjekkeren.

-  Heldigvis så Cech alvoret i det med en gang.  Vi får håpe det ikke er noe verre enn tennene og kinnbeina, sa TV2s kommentator Kasper Wikestad.

- Han var litt svimmel og hadde blod i munnen etter et kutt, men han har det bra, var beskjeden fra Mourinho.

TV-bildene viste også at Chelsea-spillerne var misfornøyde med at båremannskapene brukte så lang tid på å ta seg bort til den skadde lagkameraten. Cesc Fabregas og César Azpilicueta tok bokstavelig talt saken i egne hender, og hjalp dem med båren bort til Zouma.

TELLING: Kurt Zouma måtte bæres av banen etter en stygg kollisjon med skulderen til Peter Cech. Ifølge Mourinho går det bra med franskmannen. Foto: AP Photo/Rui Vieira/NTB Scanpix
TELLING: Kurt Zouma måtte bæres av banen etter en stygg kollisjon med skulderen til Peter Cech. Ifølge Mourinho går det bra med franskmannen. Foto: AP Photo/Rui Vieira/NTB Scanpix Vis mer