Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho henter svensk keeperpensjonist

Skal testes - for overvekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): For to uker siden var Magnus Hedman (33) aktuell for Newcastle. Nå drar den pensjonerte landslagskeeperen til Chelsea.

Hvis han overbeviser på trening denne uka kan han bli klubbens tredjekeeper ut sesongen, skriver Chelseas hjemmeside.

Hedman la opp i 2005, fordi det ikke lenger var noe morsomt å stå i mål for Celtic. Nå er han motivert for en kontrakt med de engelske ligamesterne.

- Min agent ringte for halvannen uke siden? Han sa «snør på deg støvlene». De skal sjekke at jeg ikke er helt overvektig, ti kilo i pluss. Jeg har store håp, sier Hedman til TV4.

Den tidligere Coventry-keeperen har vært ekspertkommentator for TV-kanalen siden han la opp. Hvis han overbeviser på trening blir han et alternativ til Hilario og Carlo Cudicini i Chelsea-buret.

Peter Cech er ute på ubestemt tid etter at han pådro seg brudd på hodeskallen mot Reading i oktober.

- Dette blir til slutten av sesongen, og det er poenget dersom det skal være verd å ta med seg barna over og så videre, sier Hedman.

image: Mourinho henter svensk keeperpensjonist
ERFARING MED STORKAMPER: Magnus Hedman har en rekke landskamper, og erfaring fra glasgowderbyene mot Rangers som Celtic-keeper. Foto: Scanpix
ERFARING MED STORKAMPER: Magnus Hedman har en rekke landskamper, og erfaring fra glasgowderbyene mot Rangers som Celtic-keeper. Foto: Scanpix Vis mer
FÅR SIN KEEPER?</B> Jose Mourinho skal se om Hedman er keeperen Chelsea trenger for å føle seg sikre ut sesongen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!