Mourinho hevder Guardiola er skallet fordi han ikke liker fotball

Ja, du leste riktig. De bitre rivalene i ny ordkrig.

KRANGLEFANTER: Pep Guardiola og José Mourinho skal ha havnet i en ny ordkrig. Foto: Andreas Kudacki / AP / Scanpix
KRANGLEFANTER: Pep Guardiola og José Mourinho skal ha havnet i en ny ordkrig. Foto: Andreas Kudacki / AP / ScanpixVis mer

(Dagbladet): - Når du liker det du gjør mister du ikke hår, og Guardiola er skallet. Han liker ikke fotball.

Det er den smått absurde uttalelsen Chelsea-manager José Mourinho skal ha kommet med om Bayern Munchen-sjef Pep Guardiola, da trenere fra store deler av Fotball-Europa var samlet i UEFA-regi forrige uke.

Kranglet om gresslengde Ifølge El Confidencial, skal Mourinho og Guardiola ha havnet i en opphetet krangel, som startet med en diskusjon om hva som er den beste gresslengden å spille fotballkamper på.

The Daily Express mener å vite at sistnevnte argumenterte for gresset ikke bør være lengre enn 1,5 centimeter, til forskjell fra den nåværende regelen som sier at det ikke kan være kortere enn tre.

Guardiola skal ha ment at halvparten er den ideelle lengden for å kunne spille «spektakulær fotball».

Det skal derimot ikke Mourinho ha vært enig i. Ifølge rapporterene fra utenlandske medier, svarte derfor portugiseren at alle har forskjellige måter å spille på og at det er noe som burde respekteres.

Flere spydigheter Det fikk angivelig Guardiola til å kontre med følgende melding: 

- Hvor vakkert fotball er, avhenger av treneren. For meg ser det ut som Mourinho foretrekker resultater fremfor det spektakulære. Slik jeg kjenner ham, er det alt som betyr noe.

Det kjølige forholdet mellom de to suksessrike managerne er ingen nyhet. Det utviklet seg da Mourinho var trener for Real Madrid, mens Guardiola ledet Barcelona.

Siden skal det bare ha blitt verre og verre.