TØFFE TAK: Jose Mourinho er inne i en tøff tid, men det virker som portugiseren vil kjempe for å snu trenden. Foto: NTB Scanpix
TØFFE TAK: Jose Mourinho er inne i en tøff tid, men det virker som portugiseren vil kjempe for å snu trenden. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mourinho hudflettet av United-profil

Manchester Uniteds tøffe periode fortsetter. Etter 0-0 mot Valencia i Champions League tirsdag gikk Paul Scholes knallhardt ut mot José Mourinho.

– Jeg er overrasket over at han overlevde lørdagen (tap for West Ham). Munnen hans er ute av kontroll, og han skjemmer ut klubben, sa Scholes om Mourinho.

Scholes er TV-ekspert for BT. Han klinket virkelig til mot klubbens manager.

På Old Trafford-tribunen satt Scholes' tidligere lagkompiser fra en gyllen United-tid, David Beckham, Ryan Giggs og Nicky Butt. De så et grått United.

Lokalavisen Manchester Evening News slakter tre mann i sin spillerbørs der 1 er svakest og 10 best:

Antonio Valencia: – Svært sårbar i forsvar og patetisk i angrep. Han var så dårlig at Matteo Darmian ville vært en verdig erstatter, 3.

Alexis Sánchez: – Helt korrekt byttet ut til noen jubelrop fra tribunen da nummeret hans kom opp på tavla, 3.

Romelu Lukaku: – Hans plass på laget må være i fare og noe som må diskuteres. Bommet på store sjanser og var ubevegelig til det flaue. Ballmottakene var verre enn vanlig, 3.

(NTB)