IRRITERT: José Mourinho var ikke fornøyd med det spillerne leverte ut fra startblokkene i dagens Premier League-kamp mot Bournemouth. Foto: NTB Scanpix
IRRITERT: José Mourinho var ikke fornøyd med det spillerne leverte ut fra startblokkene i dagens Premier League-kamp mot Bournemouth. Foto: NTB ScanpixVis mer

Bournemouth - Manchester United 1-2

Mourinho i strupen på egne spillere

Manchester United tok tre viktige poeng mot Bournemouth. Men José Mourinho var forvirret og irritert på egne spillere.

Et overtidsmål av Marcus Rashford sikret tre poeng til Jose Mourinhos mannskap i dag.

Dagens seier gjør at Manchester United har 10 poeng på de fire siste kampene i Premier League, men fortsatt er laget langt fra friskmeldt.

Slaktet

Det var José Mourinho selv den første til å innrømme etter oppgjøret. Grunnen er at Manchester United rett og slett ikke var påskrudd fra start i kampen, og Bournemouth gjorde som de ville den første halvtimen.

Det kunne ha sett veldig stygt ut.

- Jeg forstår ikke mentaliteten til spillerne. De gir meg flere hvite hår enn jeg allerede har. Det var ikke bare starten, det var hele den første omgangen. Jeg følte meg som den heldigste manageren i Premier League. Det kunne ha vært 6-2 til pause. Vi var veldig dårlige. Defensivt var det forferdelig. Det var en katastrofe, sier Mourinho til BT Sport.

At det var så dårlig, sjokkerte den portugisiske manageren. Han forteller at spillerne har levert bra på treninger den siste tida, og at assistentene ga ham beskjed om at spillerne sjeldent har vært så påskrudd som de var i oppvarmingen.

- De som så på denne kampen ville ikke tro på at vi har jobbet så hardt som vi har denne uka. Et topplag starter ikke så dårlig. Det var kaotisk. Når vi gjorde feil defensivt, ble vi altfor usikre. Vi greide ikke å legge det bak oss og bare spille videre, forklarer portugiseren.

Ga klar beskjed

Til pause sto det altså 1-1, og Mourinho ga spillerne sine klar beskjed i pausen, men at han også var positiv:

- Jeg sa det var umulig å spill verre enn vi gjorde i den første omgangen, sier Mourinho til BT Sport.

Litt galgenhumor der, altså …

Og det hjalp, for det var et helt annet United-lag som gikk ut på banen i den andre omgangen. De tok tak i kampen, og fikk belønningen på overtid.

- Jeg er skuffet over den første omgangen, men den andre var mye bedre. Vi hadde mange sjanser, og burde ha scoret mål før vi gjorde det.