TUNGT: Chelsea-trener José Mourinho innrømmer omsider at han har det tungt om dagen. Foto: 
Action Images via Reuters / Alex Morton
Livepic
TUNGT: Chelsea-trener José Mourinho innrømmer omsider at han har det tungt om dagen. Foto: Action Images via Reuters / Alex Morton LivepicVis mer

Mourinho innrømmer: - Dette er den verste perioden i min karriere

Synes motgangen kommer for sent i karrieren.

(Dagbladet): I fjor ble José Mourinho hyllet etter å ha ledet Chelsea til seriegull i Premier League. Kontrastene til årets sesongstart kunne knapt vært større.

Sportslig har innledningen vært en katastrofe. Den foreløpige 14. plassen i serien er det ingen som klarer å forklare. Heller ikke i Champions League har det vært mye å skryte av.

Også på det utenomsportslige plan har negativitet vært et stikkord. Mourinho har havnet i klinsj med både klubbens kvinnelige lege Eva Carneiro og en rekke av sine managerkolleger i Premier League.

15. september innførte han endog spøkeforbud i Chelsea, som et symbol på alvoret i situasjonen.

- Fantastisk erfaring De negative overskriftene har vært ekstremt mange for Chelseas kontroversielle manager. Portugiseren har lenge benektet at han føler presset, men nå kommer han omsider med en mer ydmyk innrømmelse.

- Dette er den verste perioden i min karriere. Det er de svakeste resultatene jeg har hatt, sier Mourinho ifølge The Telegraph.

- Jeg tar dette som en fantastisk erfaring, men jeg vil ikke gjenta det. Jeg vil avslutte tendensen i morgen og begynne å vinne kamper igjen, fortsetter han.

Mourinho skulle gjerne hatt denne erfaringen tidligere i karrieren.

- Det kommer for sent egentlig. Det skulle heller skjedd i begynnelsen av karrieren min, etter to, tre år, slik at det kunne hjulpet meg til å bli bedre.

- Men det er ikke den tøffeste utfordringen jeg har hatt. Det er bare de verste resultatene, mener han.