Mourinho kalte dommeren «horesønn»

Men nekter å ha fornærmet ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Chelseamanager José Mourinho er like frittalende som alltid. Nå innrømmer portugiseren å ha kalt dommer Mike Riley for «horesønn» etter Londonlagets comeback mot Tottenham i går.

- Ja jeg kalte dommeren det. Men hadde du satt en mikrofon på meg ville du hørt meg si det ti ganger hvert 15. sekund. Jeg sier det til spillerne mine, meg selv og til og med til ballen, om den går stang ut, forklarer Mourinho ifølge The Mirror.

Det var ved pause Mourinho valgte å konfrontere dommer Riley, ettersom han mente at mannen i svart blåste for mye i Tottenhams favør. «The Special One» forklarer at han det allikevel ikke var innflytelsesrike avgjørelser, og at han henvendte seg på en høflig måte.

- Han ba meg om å la ham være i fred, og få gjøre jobben sin i fred. Det virket - han var jo verre i andre omgang enn i i den første.

Mourinho risikerer nå å bli anklaget av det engelske fotballforbundet for uttalelsen, og kan etterhvert bli straffet. FA avventer nå rapport fra Riley selv.

- Ord kan være fornærmende om de blir tolket slik. Jeg kan være emosjonell, men jeg er høflig. Jeg ønsker ikke å fornærme noen, unnskylder Mourinho seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer