Mourinho kan forlate Real til sommeren

Snakker om ryktene.

ETTERTRAKTET: Jose Mourinho hadde linsene på seg før avspark i går kveld. Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo
ETTERTRAKTET: Jose Mourinho hadde linsene på seg før avspark i går kveld. Foto: EPA/Juan Carlos HidalgoVis mer

(Dagbladet): Onsdag ble ryktene satt på trykk i ei Madrid-avisa:

Jose Mourinho er usikker på sin framtid i Real Madrid, og kan forlate hvittrøyene etter bare én sesong til sommeren.

I går kveld hadde den spesielle treneren alle muligheter til å avlive spekulasjonene, etter sammenlagtseier i Copa del Rey mot byrival Atletico Madrid.

I stedet fyrte han dem opp, ved å si at hans fireårskontrakt i Real Madrid betyr lite.

Sesongslutt - Når det gjelder min framtid så får vi se hva som skjer på slutten av sesongen. Kontrakter er ikke det viktigste i fotball. Hvis alle parter er fornøyde etter en sesong, så fortsetter de videre. Hvis ikke, så skjer det ikke, sier Mourinho ifølge fifa.com.

Så presiserte 47-åringen at han er kjent med ryktene.

- Verden er full av rykter, men ikke alle sammen er sanne, sier Mourinho.

Mourinhos problem i Real Madrid skal være behovet for en ny spiss, toppscorer Gonzalo Higuain må ryggopereres. Portugiserens førstevalg er ifølge Diario AS Fernando Llorente, Spania-angriperen.

Men Real Madrid ville ikke tvinge gjennom en overgang ved å benytte en utkjøpsklausul i frykt for å forsure forholdet til Athletic Bilbao.

Valdano-kritikk På toppen skal Mourinho ha oppfattet det som kritikk at direktør Jorge Valdano stilte spørsmålstegn ved at Karim Benzema satt på benken i uavgjortkampen mot Almeria.

I sum er Mourinho opprørt over hvordan Real har behandlet ham siden ankomsten fra Inter i sommer. I går prøvde Valdano å berolige både fans og presse i Madrid.

- Det finnes ingen problemer mellom meg og Mourinho. Han er vår trener, mannen som leder oss til triumfer. Laget viser seg å være konkurransedyktig under ham. Alt er bedre enn forrige sesong, og vi er bedre enn forrige sesong. Vi regner med å holde dette slik, sier Real-direktøren.