Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho: Kane blir ute lenge

Ifølge Tottenham-manager José Mourinho er det ingen liten skade som spissen Harry Kane pådro seg i forrige uke. Strekkskaden setter ham ut i flere uker.

TUNG NYHET: Tottenham-manager José Mourinho innrømmer at skadde Harry Kane blir sterkt savnet framover. Foto: Mark Kerton / PA via AP / NTB scanpix
TUNG NYHET: Tottenham-manager José Mourinho innrømmer at skadde Harry Kane blir sterkt savnet framover. Foto: Mark Kerton / PA via AP / NTB scanpix Vis mer

- Jeg må overlate til legene våre å gjøre en offisiell skaderapport, men jeg kan si at jeg har en fornemmelse av det ikke var noen liten skade, sa Mourinho til SkySports etter 1-1-kampen i FA-cupen mot Middlesbrough.

1. januar måtte Kane ut med en lårskade i 0-1-tapet for Southampton. Mourinho har ikke mange alternativer på topp i Tottenham-angrepet. Søndag var det Lucas Moura og Son Heung-min som dannet en spissduo.

- Vi har hva vi har. Gutta gjorde det de kunne, men man gjør ikke Moura eller Son til en nier (spiss) som Kane. Så vi må forsøke på andre ting og det er det vi kommer til å gjøre. Harry er ute og selvfølgelig betyr det mye i hvert eneste minutt. Det er et stort tap for oss, men vi må akseptere det, og spille med de vi har, sier han.

Lørdag tar Tottenham imot de suverene serielederne Liverpool. Tottenham ligger på sjetteplass med hele 28 opp til Liverpool. Tirsdag i neste uke er omkampen mot Middlesbrough satt opp.