GJENSYN MED MOURINHO? Premier League kan nok en gang få gleden av den karismatiske manageren.  Foto: AFP PHOTO / DOMINIQUE FAGET
GJENSYN MED MOURINHO? Premier League kan nok en gang få gleden av den karismatiske manageren. Foto: AFP PHOTO / DOMINIQUE FAGETVis mer

- Mourinho klar for å returnere til Premier League

Avis hevder portugiseren er lei av forholdene i Real Madrid.

(Dagbladet): Det er SkySports som melder at den karismatiske treneren kan være på vei til England etter denne sesongen. Manageren skal nylig ha snakket om å forlate den spanske storklubben, og har aldri lagt skjul på at han er glad i England.

Det har nylig kommet rapporter som sier at flere av de spanske stjernespillerne skal være misfornøyd med lederstilen hans, blant disse er Iker Casillas og Sergio Ramos, som ble irettesatt etter en kamp mot Barcelona. Mourinho skal også være misfornøyd med hvor lang tid det tar før forandringer skjer i klubben.

Tidligere denne uken ble Mourinho buet på av flere tilhengere, til tross for at klubben leder La Liga med syv poeng ned til erkerival Barcelona.

Linket til flere klubber
Manageren har blitt linket til både Chelsea og Manchester City den siste tiden, og du får bare igjen to ganger pengene dersom du skulle sette penger på at han velger en av disse klubbene.

Tottenham skal også stå klar med sjekkheftet hvis Harry Redknapp skulle få oppfylt drømmen om å ta over England, ifølge SkySports. Til og med Arsenal skal være en mulighet om vi velger å tro på ryktene.

Jose Mourinho trente Chelsea i tre år, i tidsrommet 2003-2007. Han rakk å vinne serien to ganger.