THOSE WERE THE DAYS: Jose Mourinho skal visstnok være klar for Chelsea-retur. Foto: AFP /Adrian DENNIS/FILES
THOSE WERE THE DAYS: Jose Mourinho skal visstnok være klar for Chelsea-retur. Foto: AFP /Adrian DENNIS/FILESVis mer

- Mourinho klar for Chelsea

Får med seg Falcao til London, melder tysk avis.

(Dagbladet): «Alle» har snakket om at Jose Mourinho returnerer til Chelsea i lang tid. Nå mener den tyske storavisa Bild at de har sikre kilder på at The Special One tar over London-klubben når Rafa Benitez gir seg etter denne sesongen.

Ikke nok med det, Bild mener å vite at Mourinho får med seg Atletico Madrid-spissen Radamel Falcao til London. Falcao skal ifølge Bild koste Chelsea og Roman Abramovitsj 60 millioner Euro.

Abramovitsj, som i sin tid sparket Mourinho etter 1-1-kampen i Champions League mot Rosenborg, skal ha blitt venner med den legendariske portugiseren igjen. Med Abramovitsj tilbake i Mourinhos hjørne er det ikke lenger noe som hindrer Mourinho i å komme tilbake til engelsk fotball.

Dersom kildene til den tyske avisa har rett, sikrer Chelsea seg Europas mest ettertraktede manager og spiss inn mot neste sesong. Det betyr samtidig at for eksempel Monaco er ute av bilde for Mourinho.

- Hvis José går tilbake til Chelsea, som det snakkes om, får vi en stor utfordring fra dem, sa Manchester United-manager Alex Ferguson for to uker siden.

Med gårsdagens 4-1-tap i Dortmund skyter altså spekulasjonene om Real Madrid-sjefens framtid fart. I forlengelsen av ryktemølla dras også Luis Suarez inn.

Etter det engelske fotballforbundets knallharde dom mot Liverpools uruguyanske spiss i går, melder flere engelske aviser i dag at Suarez vurderer framtida i engelsk fotball.

Og dersom Falcao forsvinner fra Atletico, skal visstnok Madrid-klubben være en av de heteste til å overta problembarnet Suarez, skriver The Guardian.