Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho kommuniserte med benken via iPad

Så kampen på hotellet for å unngå UEFA.

SÅ KAMPEN PÅ HOTELLET: Jose Mourinho var suspendert og så kampen på hotellet. Foto: AP Photo / Daniel Ochoa de Olza / Scanpix
SÅ KAMPEN PÅ HOTELLET: Jose Mourinho var suspendert og så kampen på hotellet. Foto: AP Photo / Daniel Ochoa de Olza / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Da Real Madrid ankom Nou Camp i går kveld kom aldri Jose Mourinho ut fra bussen.

Mourinho ble utvist da de to lagene møttes i forrige uke, og alle forventet at han skulle se gårsdagens kamp fra tribunen. Mourinho møtte imidlertid aldri opp.

Barcelona tilbød mandag en VIP-boks til Mourinho ettersom kampen var utsolgt, men han takket nei ettersom det ville kostet Real Madrid 20 000 euro. Til slutt valgte han å følge kampen fra hotellet, ifølge AS.

Kommuniserte med iPad Hadde han møtt opp på stadion ville han fått følge av en UEFA-representant, og ville blitt hindret i å kommunisere med benken.

Ifølge Sport, Marca og AS kommuniserte nemlig Mourinho flittig med med benken via en iPad fra hotellrommet sitt.

GLAD: Pep Guardiola jubler etter å ha sikret plassen i Champions League-finalen. Foto: AFP Photo / Javier Soriano / Scanpix
GLAD: Pep Guardiola jubler etter å ha sikret plassen i Champions League-finalen. Foto: AFP Photo / Javier Soriano / Scanpix Vis mer

Han var aldri i direkte kontakt med assistenten Aitor Karanka, men kommuniserte i steden med trenerne Rui Farias og Silvino Louro Louro som hadde skjulte et nettbrett mellom bena slik at Mourinho kunne gi sine instruksjoner.

Mot slutten av kampen skal en annen Real Madrid-ansatt, tidligere høyreback Chendo, ha blitt sett snakkende i en telefon.

Smuglet i skittentøyet Det er ikke første gangen at Mourinho gjør alt for å unnvike UEFA-reglene.

Da Chelsea møtte Bayern München i 2005 var Mourinho suspendert, og UEFA ville hindre ham i å kommunisere med benken.

Portugiseren lot seg imidlertid ikke stoppe, og skal ha fått en Chelsea-ansatt til å smugle ham inn og ut av garderoben i skittentøyskurven før kampen slik at han kunne snakke med spillerne.

LEDET LAGET: Aitor Karanka ledet Real Madrid i går kveld. Foto:  AFP Photo / Javier Soriano / Scanpix
LEDET LAGET: Aitor Karanka ledet Real Madrid i går kveld. Foto: AFP Photo / Javier Soriano / Scanpix Vis mer

Mourinho hevdet etter kampen at han så kampen på hotellet, men angivelig så han kampen i garderoben. Derfra skal han ha kommunisert med Rui Faria via en mobiltelefon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media