Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho krangler med Chelsea-ledelsen

Chelsea-manager José Mourinho er fly forbannet på klubbledelsen fordi klubben ikke ville støtte ham i krangelen med UEFA, som endte med at han ble utestengt fra begge kvartfinalene i mesterligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå har den temperamentsfulle portugiseren krevd et krisemøte med Chelsea-ledelsen for å diskutere sitt forhold med administrasjonen, som ifølge flere britiske aviser skal være helt på bristepunktet.

Mourinho er nemlig fly forbannet etter at ledelsen nektet å støtte ham i UEFA-saken etter at Mourinho gikk ut og hevdet at at Barcelona-manager Frank Rijkaard skulle ha avlagt hoveddommer Anders Frisk et besøk i garderoben under den første åttedelsfinalen på Nou Camp i Barcelona.

– Dette handler ikke om penger eller kontrakter, men er et virkelig problem. Fram til nå har det ikke vært noen debatt og José er svært frustrert over at de ikke snakker med ham. Det må samtaler til for å løse situasjonen, sier en kilde nær Mourinho til Evening Standard

(ANB)

KRANGLER: Jose Mourinho fikk støtte fra fansen og spillerne etter krangelen om dommer Anders Frisk.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!