Mourinho krever unnskyldning fra linjemannen

- Venter på telefon.

(Dagbladet.no): José Mourinho var i sitt ess etter gårsdagens bitre uavgjort mot Morten Gamst Pedersen og Blackburn.

Chelsea presset bortelaget hele kampen, men den eneste gangen de blå fikk ballen over mållinja, dro linjedommeren fram flagget og vinket en særdeles tvilsom offside.

Da rant det over for portugiseren. Han skjelte ut fjerdedommer og linjemann etter noter, og har fortsatt ikke helt fått sagt sitt.

– Jeg forstår det ikke. Hvis linjedommeren kan forklare seg hadde det kanskje vært fint. Jeg sa til ham at jeg venter på at han skal ringe og unnskylde seg, sier Mourinho, ifølge BBC.

Rasende

Belletti kom seg løs på høyresiden i andre omgang, og slo en tversoverpasning til Salomon Kalou, som spaserte ballen over linja.

TV-bildene viste at det neppe var offside, men linjedommer Peter Kirkup viftet med flagget, og dommer Howard Webb annullerte.

På sidelinja sto en rasende Chelsea-manager og prøvde å få fjerdedommeren til å se på skjermene som viste situasjonen i reprise.

STOPPET FEIRINGEN: Chelsea-spillerne jublet  i et halvt minutt før de oppdaget at linjedommeren hadde vinket for offside. Ansiktsuttrykkene sier det meste. Foto: ALESSIA PIERDOMENICO/REUTERS/SCANPIX
STOPPET FEIRINGEN: Chelsea-spillerne jublet i et halvt minutt før de oppdaget at linjedommeren hadde vinket for offside. Ansiktsuttrykkene sier det meste. Foto: ALESSIA PIERDOMENICO/REUTERS/SCANPIX Vis mer

– Vi scoret et flott mål. Bare linjedommeren kan fortelle oss hvorfor det ble annullert, sier Mourinho.

Krangler om reprisen

Blackburn-boss Mark Hughes har ikke overraskende en helt annen oppfatning av hendelsen.

– Det var offside. Bare en halvmeter eller noe sånt, men han var offside, sier Hughes om Kalous scoring.

– Linjemannen løftet flagget med en gang, og det betyr vanligvis at han er ganske sikker på seg selv. Åpenbart vil ikke Chelsea være fornøyd med det, men hvis du ser det om igjen, tror jeg du vil være enig i at det var offside, sier Blackburn-manageren.

Mourinho krever unnskyldning fra linjemannen