MOURINHO, MANCHESTER UNITED

Mourinho langer ut etter tapsrekka: - Sånn er fotballen blitt. Den er full av Einsteiner

José Mourinho er alt annet enn imponert over kritikken han har fått etter Uniteds minikrise.

LITE IMPONERT: José Mourinho irriterer seg over at han mener fotballen er blitt full av Einsteiner. Foto: NTB Scanpix
LITE IMPONERT: José Mourinho irriterer seg over at han mener fotballen er blitt full av Einsteiner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): José Mourinho og Manchester United har sørget for en liten pustepause etter 3-1-seieren mot lille Northampton i ligacupen denne uka.

Uansett er presset stort på både manageren, og ikke minst spillere som Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic.

United tapte tre strake kamper før seieren mot Northampton. I tur og orden ble byrival Manchester City (1-2), nederlandske Feyenoord (0-1) og overraskelsen Watford (1-3) for sterke for Uniteds kostbare mannskap.

Ikke imponert

Flere har kalt tapsrekka for en minikrise, og mange har ment mye om hva José Mourinho burde ha gjort og ikke minst hva han ikke burde ha gjort på sidelinja.

Portugiseren selv, er alt annet enn imponert over kritikken.

- Vi hadde en dårlig uke. Jeg vet at verden er full av Einsteiner. Jeg vet at de forsøkte å fjerne 16 år av karrieren min, sier Mourinho til Manchester Uniteds egen TV-kanal, ifølge blant andre Daily Mail og Sky Sports.

EINSTEIN: Fysiker og Nobelpris-vinner Albert Einstein var en skarping. Foto: NTB Scanpix
EINSTEIN: Fysiker og Nobelpris-vinner Albert Einstein var en skarping. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De prøvde å slette den utrolige historien til Manchester United fotballklubb og fokusere på en dårlig uke med tre dårlige resultater. Men sånn er fotballen blitt, den er full av Einsteiner, sier han videre.

Nøyaktig hvem Mourinho sikter til, utdypet han ikke, men sannsynligvis er det noen eks-spillere med - mer eller mindre - fortjent ekspertstatus som har grunn til å føle seg truffet.

Tre hjemmekamper

Etter ligacupseieren mot Northampton, har United nå en god mulighet til å forsøke å starte en ny trend, med positivt fortegn. Førstkommende lørdag møter de røde Leicester på Old Trafford. Deretter følger to hjemmekamper til, mot Zorya i Europa League og kriserammede Stoke i serien.

- Nå har vi tre hjemmekamper på rad, og det er alltid bra å spille hjemme, sier Mourinho.

- Hvis fansen er skuffet over den siste uka, så har jeg full forståelse for det, men jeg er overbevist om at de kommer til å støtte laget slik de alltid gjør, sier den tidligere Chelsea- og Real Madrid-manageren.

  • Uniteds oppgjør mot Leicester spilles lørdag klokka 13.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer