Mourinho langet ut mot «tåpelige spørsmål»

Tredjesesongssyndrom.

Chelsea manager Jose Mourinho during the press conference at Cobham Training Ground, London.
Chelsea manager Jose Mourinho during the press conference at Cobham Training Ground, London.Vis mer

Chelseas pressede manager José Mourinho er inne i sin tredje sesong i sin andre periode som Chelsea-manager. Portugiseren ble mektig irritert da han tirsdag ble spurt om sitt «tredjesesongssyndrom».

Regjerende Premier League-mester Chelsea har hatt en svært svak sesongstart i serien. Etter fem serierunder ligger London-laget nede på 17.-plass med fire poeng. Opp til serieleder Manchester City er det hele 11 poeng.

På en pressekonferanse tirsdag fikk Mourinho spørsmål fra BBC om portugiserens «tredjesesongssyndrom». BBCs reporter trakk fram at klubber portugiseren har trent tidligere har prestert svakere i hans tredje sesong som manager. Dét irriterte Chelsea-manageren, som listet opp følgende:

- Hør nå her. I Porto hadde jeg ingen tredje sesong. Ikke i Inter heller. I min tredje sesong i Chelsea (første gang) vant jeg FA-cupen og ligacupen, og vi spilte semifinale i mesterligaen. I min tredje sesong i Real Madrid vant jeg Supercupen. Vi kom også til finalen av Copa del Rey, og vi tok oss til semifinalen i mesterligaen.

- Gjør et Google-søk istedenfor å komme med slike tåpelige spørsmål, la han til.

BBCs reporter fulgte opp med «ja, men du skjønner hvor jeg vil hen. Du skjønner poenget».

- Jeg skjønner poenget. Poenget er at spørsmålet er tåpelig, freste Mourinho, før Chelseas presseansvarlige brøt inn.

Onsdag spiller Chelsea sesongens første kamp i mesterligaen. Israelske Maccabi Tel Aviv gjester London og Stamford Bridge.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram