HVA - IKKE MER?:  Chelsea-manager Jose Moruinho under gårsdagens oppgjør. Foto: NTB Scanpix
HVA - IKKE MER?: Chelsea-manager Jose Moruinho under gårsdagens oppgjør. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mourinho latterliggjør van Gaal:- De var i lomma vår

Takket for nederlenderens taktiske disponeringer.

• Chelsea - Manchester United 1-0

(Dagbladet): Manchester United hadde ballen mest, produserte mest og var det beste laget i gårsdagens storkamp mot Chelsea.

Resultatet ble null poeng.

Chelsea gjorde, som vanlig, akkurat nok til å sikre poengene. De scoret et mål - og hadde god kontroll på Uniteds angrepsforsøk. 

- I lommene våre Jose Mourinho var selvfølgelig i godt humør etter kampen, og passet på å sende noen kommentarer til rivalene fra nord.

- Det var vanskelig, men ikke så vanskelig som det  kanskje så ut som.  Vi passet på så de ikke fikk slå direkte opp på Fellaini og at vingene ikke fikk slå til tidlig inn. Vi passet på så de ikke fikk frispark i farlige posisjoner og bare ventet på at de skulle gjøre feilen som sikret oss seieren,  forklarer Mourinho til The Telegraph.

Han fortsetter:

- Vi fikk de viktige spillerne deres til å forsvinne. Ingen så dem. De var i lomma vår.

Kanskje hadde han fått med seg at Louis van Gaal var pottesur etter gårsdagens oppgjør - og ville strø ekstra salt i såret. Et sår som van Gaal passet på å gjøre ekstra stort da han latterliggjorde en journalist.

Ut mot Rooney-valg Portugiseren takket også van Gaals for å starte med  Rooney på midtbanen. Altså, takket han fordi det ble lettere for Chelsea.

-  Når Rooney spiller på midtbanen, kan vi kontrollere løpene hans inn i boksen, forklarer Mourinho - og får støtte av Chelsea-kaptein John Terry.

Han sier:

- Jeg var lettet da Rooney spilte midtbanen. Han er en spiller i ypperste verdensklasse, og det passet oss at han spilte på midtbanen.