Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho lengter etter England

- Min fotball er engelsk fotball.

SUKSESS: Selv om han ledet Inter Milan til seriegull i fjor, har Jose Mourinho lyst tilbake til Premier League. Foto: Giuseppe Cavace/Scanpix
SUKSESS: Selv om han ledet Inter Milan til seriegull i fjor, har Jose Mourinho lyst tilbake til Premier League. Foto: Giuseppe Cavace/Scanpix Vis mer

|||Inter-trener José Mourinho legger ikke skjul på at han ser for seg en trenerjobb i England igjen.


Portugiseren ledet Chelsea før han tok over Inter, som han ledet til serie A-triumf i fjor. Men etter å ha vunnet fem titler på sju sesonger i tre land, har Mourinho lyst på noe annet.

- Jeg vil bygge noe. Så klart er det urealistisk å forvente å være i en klubb like lenge som Sir Alex Ferguson (Manchester United), men jeg er klar for det neste kapitlet i karrieren, sier Mourinho.

- Jeg elsker Inter og vil gjerne bygge for framtiden her, faktisk gjør jeg det allerede, for jeg er ingen egoistisk trener. Men Italia er ikke landet for dette. England er landet og min fotball er engelsk fotball, sier han.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media