IKKE I TOPPFORM:  Skal vi tro Jose Mourinho, er han bekymret over Diego Costas skade. Foto: NTB Scanpix
IKKE I TOPPFORM: Skal vi tro Jose Mourinho, er han bekymret over Diego Costas skade. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mourinho liker ikke skadesituasjonen til Costa: - Jeg er bekymret for ham

Tør ikke love at førstevalget er klar til helgas kamp.

(Dagbladet): Etter en forrykende start på fjorårssesongen, sleit Diego Costa med skader i Premier League-innspurten.

Spissen som scoret 20 mål på 24 kamper, spilte bare ett av de ni siste oppgjørene. 

Skadet igjen Costa har nå lagt bak seg en lang sommerferie, og det var ventet at han skulle være tilbake i toppslag når Premier League starter igjen til helga.

Mourinho lovet også at han skulle spille Community Shield-finalen mot Arsenal forrige helg - men på kampdag kom kontrabeskjeden:  Costa var fortsatt ikke i slag etter følingen mot Barcelona.

Nå tør ikke den portugisiske manager å si om Chelseas soleklare førstevalg på spisspass er klar til helgas kamp mot Swansea. 

Hvis han ikke er det må blåtrøyene stole på Loïc Rémy eller Radamel Falcao.

- Sjokkert Det er et problem, innrømmer Mourinho:

- Jeg må være ærlig og innrømme at jeg er bekymret. At Costa var skadet i sesonginnspurten i fjor og heller ikke er skadefri når årets sesong starter gjør meg ikke glad, sier han til Daily Mail.

Problemet er ikke bare at Costa ofte er skadet eller har føling. Problemet er også at det er vanskelig å se, forklarer Mourinho, og viser til dagene mellom Barcelona- og Arsenal-kampene.

Costa hinket av banen, men røntgenbildene dagen derpå viste ingen feil. Derfor trente Costa som normalt igjen, og da gikk det bare 24 timer før han igjen var i så store smerter at han til slutt måtte stå over mot Arsenal:

-  Jeg var sjokkert da han ikke spilte forrige helg. Og da hadde jeg lovet at han skulle spille. Jeg vil ikke gå i samme fella igjen, så jeg vil ikke si ja eller nei.

• Dagbladet tror Chelsea igjen vinner Premier League. Se hele tabelltipset her.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram