Premier League

Mourinho lovpriser United-ledelsen: - Ikke tvil om at de har stor erfaring

Portugiseren begynner å bli varm i Manchester.

FORNØYD: José Mourinho føler seg hjemme i Manchester. Foto: Scanpix
FORNØYD: José Mourinho føler seg hjemme i Manchester. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

José Mourinho har ikke hatt det lett i Manchester United etter at han tok over etter Louis van Gaal, men nå føler portugiseren at pilene endelig begynner å peke oppover.

- Jeg begynner å føle meg skikkelig hjemme på Old Trafford og i Manchester United. For å si det på en litt annen måte begynner jeg å bli skikkelig "varm i trøya". Jeg føler også at alt ligger til rette for at klubben igjen skal få oppleve skikkelig suksess, sier den omstridte manageren.

God selvtilit

Annen juledag, på det som kalles Boxing Day i Storbritannia, skal United møte Sunderland. Selvtilliten er god etter tre strake seirer og en plass i mesterligaen innen rekkevidde.

- Det jeg kan si er at jeg er blitt møtt med åpne armer i Manchester United. Jeg har forholdt meg til et rolig og intelligent styre samt eiere som har opptrådt på samme måte. De vent hva de ønsker og vil, sier Mourinho om sin første tid i den sagnomsuste klubben.

- Det er ikke tvil om at de har stor erfaring. Det er snakk om rolige og pragmatiske folk som gir meg albuerom og gode arbeidsvilkår. Det gjelder ikke bare meg personlig, men også spillere og andre jeg har rundt meg hele tiden, hevder Mourinho.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer